To je to što me zanima!

Osijek ispao iz Kupa, navijači bijesni: Zekiću, prevaro, odlazi!

Osijeku do kraja sezone preostaje još samo borba za Europu s obzirom da ne može ugroziti vodeći trojac, a porazom od Lokomotive ispao je iz Kupa
Vidi originalni članak

Nogometaši Lokomotive prvi su polufinalisti hrvatskog Kupa. Slavili su lokosi protiv Osijeka rezultatom 1-0, a jedini strijelac na utakmici bio je Robert Mudražija. Osijek je imao igrača više posljednjih pola sata utakmice, ali momčad Zorana Zekića nije uspjela doći do izjednačenja i pobjede. Tragičar utakmice je Ramon Mierez kojem je u 95. minuti Zvonimir Šubarić obranio penal. Šubarić je obranio i zicer u posljednjim minutama i zaslužio titulu heroja zagrebačke momčadi.

Na stadionu u Kranjčevićevoj skupilo se oko 150 najvatrenijih navijača Osijeka što je odlična brojka s obzirom na radni dan i termin utakmice. Ipak, Kohorta se neće s osmjehom na licu vratiti u Osijek. Navijači momčadi s Drave ne mogu biti zadovoljni igrom svoje momčadi.

"Zekiću odlazi", "Zekiću prevaro", "Sezona je i službeno upropaštena, klub nam izgleda očajno", "Za ovo netko treba odgovarati", "Sve od treba udariti po džepu", samo su neki od komentara na Osijekovoj službenoj stranici.

Osijeku do kraja sezone preostaje još samo borba za Europu s obzirom da ne može ugroziti vodeći trojac, a porazom od Lokomotive ispao je iz Kupa.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ČA!! 28.02.2024.

    Nije po meni trener kriv jer kad su zvali Zekića onda se o njemu drukčije pisalo ili govorilo....sad ne valja?!

  • samocenzura 27.02.2024.

    cudim se sta taj covjek tu jos radi ,osijek nikada losiji sve prodaju a onda zeko krivi.

  • TVP 27.02.2024.

    Kada ce se pojaviti jedna, jedna kulturna i civilizirana izjava tkz navijača? Ili to nije pokazivanje pripadnosti klubu, podrška…….

Komentiraj...
Vidi sve komentare