To je to što me zanima!

Osijek je doveo Brazilca koji je zaradio 10 šavova na - penisu!

Gutieri Tomelin u Osijek je stigao iz poljske Jagellonije, a u svjetskim je medijima završio nakon što je dobio nezgodan udarac u međunožje na treningu pa završio na operaciji spolovila
Vidi originalni članak

Brazilac Gutieri Tomelin i Slovenac Erik Janža novi su nogometaši Osijeka, priopćio je bijelo-plavi klub u srijedu na službenim stranicama.

Stoper Gutieri Tomelin, kojega zovu Guti, karijeru je počeo u Figuerenseu u rodnom Brazilu, gdje je igrao i za Duque de Caixias i Joinville. U Europu je došao prije dvije godine, nastupajući za poljsku Jagelloniju.

Tek što je stigao u klub, u siječnju 2016., Gutieru se na treningu u Poljskoj dogodila bizarna ozljeda. Dobio je, naime, udarac u međunožje i zaradio deset šavova na penisu.

Lijevi bek Erik Janža rođen je u Murskoj Soboti, gdje je i počeo nogometnu karijeru. Preko Domžala i Maribora probio se do češke Viktorije iz Plzenjak, a prošlu sezonu proveo je na posudbi u Pafosu na Cipru.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • UrBruv 27.07.2018.

    On kad kaze boli me kifla za tebe, doslovno misli

  • Exterminator 26.07.2018.

    Znam kako mu je jer sam prošao nešto slično , samo kod mene ih je bilo jedno 20 u razmaku od 1 cm s time da do glave uopće nisu došli ... i onda previjanje svakih par dana nezgode sa mokrenjem a kad ti se digne pucaju šavovi :-(... i opet sve ispočetka

  • Papatest 25.07.2018.

    Možda je musliman pa je to od sunićenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare