To je to što me zanima!

Ne zovi 'lokose' u goste: Feštu Kohorte pokvario je Kastrati...

Osijek je dočekao Lokomotivu u slavljeničkoj atmosferi koju je povodom 30. rođendana priredila Kohorta, navijačka skupina prvoligaša iz nepokorenog grada. Lokosi su slaviliu 1-0 golom Kastratija
Vidi originalni članak

Na tribinama gotovo 5000 ljudi, pjesma nije stala od prve do 93. minute, potrajala je i nakon utakmice, ali slavljeničku feštu u Osijeku povodom 30. rođendana Kohorte pokvarila je Lokomotiva prvom pobjedom u Gradskom vrtu nakon više od dvije godine. 

Slavili su 'lokosi' u 32. kolu 1-0 golom Kastratija iz 35. minute. Bila je to gotovo savršeno odigrana akcija Lokomotive, sve baš kako treba, idealna lopta za Krstanovića koji je izbjegao zaleđe i sjurio se po lijevoj strani i lopta na drugu stativu gdje je bio Kastrati.

Osijek i Lokomotiva nisu mogli previše ni gore ni dolje, ali obje su momčadi krenule žestoko.

Bio je to otvoreni nogomet u Gradskom vrtu u kojem se bolje snašla Lokomotiva. Imao je i Osijek svoje šanse, ali izgubio je doma od Lokomotive prvi put od veljače 2016. godine.

Do kraja prvenstva ostala su četiri kola, Osijek je četvrti s 52 boda, devet manje od trećeplasiranog Hajduka koji ima i utakmicu manje. Lokomotiva je na šestom mjestu s 39 bodova, što je čak 14 od opasne zone, dakle sigurna je u prvoj ligi i sljedeće sezone.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Mergi 29.04.2018.

    Namješteno, namješteno sve namješteno. I Dinamo - Osijek, i Osijek - lokomotiva, i Hajduk - dinamo i dinamo - rijeka, sve namještaju kontra od onoga što ljudi igraju a kladionica pare vrti i svi dijele, sve namješteno.

  • MHUNT 28.04.2018.

    Osijek je definitivno limitirana ekipa, nema tu kvalitete za nešto više...Pojačanja koja su dovedena su ok za 3-4 mjesto, a za nesto više treba jos kvalitete...Htjeli mi to sebi priznati ili ne, ali to je tako...Ne trebamo ocekivati vise od tih momaka jer ni ne mogu vise od ovoga...Nek samo potraje situacija u klubu jer ne tako davno smo se čupali za ostanak u ligi

  • ERICH HARTMANN_516 28.04.2018.

    slaba je to proslava...

Komentiraj...
Vidi sve komentare