To je to što me zanima!

Osijek gradi novi stadion: Žuri nam se, a država je jako spora

Nismo još definitivno odlučili, ali skloniji smo gradnji novog stadiona nego obnovi sadašnjeg. Vjerojatno bi on bio kapaciteta 10.000 mjesta i po svim europskim standardima, rekao je predsjednik kluba Meštrović
Vidi originalni članak

Hrvatski prvoligaš NK Osijek jučer je proslavio svoj 70. rođendan, a uz prigodnu ceremoniju vodstvo kluba najavilo je nove ambiciozne planove.

- Na Pampasu ćemo sagraditi akademiju, a ondje će neko vrijeme biti i dom A momčadi, dok se gradi stadion -  rekao je predsjednik Nadzornog odbora i većinski vlasnik kluba Lorinc Meszaros.

Predsjednik kluba Ivan Meštrović na to je dodao:

- Grad smo pokrenuli. Dvije godine HNS čeka završetak papirologije za kamp reprezentacije, a mi ćemo uz pomoć Grada to svesti na najkraće rokove.

Osječani su odustali od gradnje nacionalnog stadiona jer ne mogu čekati državu.

- Nismo još definitivno odlučili, ali skloniji smo gradnji novog stadiona nego obnovi sadašnjeg. Vjerojatno bi on bio kapaciteta 10.000 mjesta i po svim europskim standardima! Nacionalni stadion? Nama se žuri, a država je spora, i mislim da država neće moći uhvatiti korak s nama - rekao je Meštrović.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker na kraju je zaključio:

- Kako smo pomogli Rijeci, tako ćemo i Osijeku. HNS će pomoći svima koji dođu s gotovim projektima.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Ivan991 28.02.2017.

    Oke, može 10.000, ali s mogućnosti nadogradnje ako postane premali u budućnosti.

  • kakogod 28.02.2017.

    Koja država? Mađarska?

  • klokan_jack 28.02.2017.

    Jesu li u Rijeci počeli radovi na novoj kandtridi??? Ja sam se prije 1 mjesec vozio pored i ništa još!!! Šta se čeka??? Ili je istina da taljan tamo misli neke hotele gradit??

Komentiraj...
Vidi sve komentare