To je to što me zanima!

Osijek objavio fotografiju prvog ocrtavanja na novom travnjaku

Osječani spremaju i svojevrsno ceremonijalno otvaranje stadiona kad imaju u planu ugostiti neki veliki nogometni klub, a to će se vjerojatno dogoditi za vrijeme reprezentativne stanke u rujnu
Vidi originalni članak

Na popularnom Pampasu u tijeku su posljednji radovi prije nego što će stadion biti spreman za korištenje, a prva će utakmica vjerojatno biti odigrana u premijernom kolu nadolazeće sezone HNL-a kad u Osijek stiže Slaven Belupo.

POGLEDAJTE VIDEO: Light show Opus Arene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osječani spremaju i svojevrsno ceremonijalno otvaranje stadiona kad imaju u planu ugostiti neki veliki nogometni klub, a to će se vjerojatno dogoditi za vrijeme reprezentativne stanke u rujnu. Stadion se polako 'glanca', a kako su objavili na društvenim mrežama, odradili su i prvo ocrtavanje travnjaka.

Tamo bi trebala i igrati hrvatska nogometna reprezentacija 12. listopada protiv Turske.

- Domaćinstvo će formalno biti potvrđeno kada završi Uefina inspekcija stadiona te Opus Arena dobije dozvolu Uefe za odigravanje međunarodnih utakmica. Bit će to prva utakmica Vatrenih u novom domu Nogometnog kluba Osijek - napisali su iz HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 13.06.2023.

    kad kreće rušenje Ruglomira i kad kreće gradnja Praznomira..pitam za moju susjedu Vericu ona vam prati kuglanje..

  • veci123 12.06.2023.

    Zato oko stadiona kopanje i drlog, pukla cijev od vode, razjebano sve zivo. Gledam ga svaki dan sa balkona, nece to valjati nista

  • TECHNO VIKING 12.06.2023.

    protiv honveda iz madzarske otvorenje! to je slavni klub!

Komentiraj...
Vidi sve komentare