To je to što me zanima!

Osijek prekinuo crni niz: Golom Žapera slavili protiv Lokomotive

Osijek je dominirao prvim dijelom susreta protiv Lokomotive. Nanizali su nekoliko prilika, a jedini gol zabio je Žaper. Lokosi su bili bolji u drugom dijelu, ali uputili su samo jedan udarac u okvir gola
Vidi originalni članak

U susretu 35. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Lokomotivu sa 1-0 osiguravši treće mjesto u prvenstvu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Domaćin je posve zasluženo stigao do pobjede, a pogodak odluke zabio je Mihael Žaper u 26. minuti.

Osijek je već u četvrtoj minuti imao odličnu priliku. Fućak je ubacio s lijevog krila, Caktaš je pucao, ali je Nevistić obranio njegov udarac.

U 13. minuti je zaprijetio Fućak, ali nije bio precizan. U 20. minuti gosti su uputili prvi udarac prema osječkim vratima. Aliyu je pucao s ruba kaznenog prostora, ali nije to bila ozbiljnija prijetnja.

Osijek je zasluženo poveo u 26. minuti. Lovrić je izveo korner, Jurčević nije najbolje pucao, ali je lopta na drugoj stativi došla do Žapeta koji je zabio svoj peti pogodak ove sezone u HNL-u.

U završnici prvog dijela Fućak je ponovo bio blizu gola, pucao je sa 18 metara, ali nije pogodio.

Korak do drugog pogotka Osijek je bio u 59. minuti, no Fiolić je pogodio gredu. Lokomotva je mogla izjednačiti u 71. minuti, no Kulenović nije bio precizan.

Osijek je ovom pobjedom osigurao treće mjesto na ljestvici, kolo prije kraja ima šest bodova više od četvrtoplasirane Rijeke. Lokomotiva i dalje peta sa 46 bodova.

U posljednjem susretu ovoga kola od 19.05 sati sastaju se Šibenik i Dinamo. "Modri" imaju priliku pobjedom osigurati naslov prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • robluc 15.05.2022.

    Sto se škorić opet ozljedio?

  • Hatic222 15.05.2022.

    Cabraja secerko samo jako protiv dinama.

  • RedDoor 15.05.2022.

    Kako danas Caktaš igra i to otpočetka i sva se igra u napadu vrti oko njega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare