To je to što me zanima!

Osijek razbio Olimpiju: Navijači će biti zadovoljni pojačanjima...

Ovo je razdoblje najteže igračima, ali najvažnije je da su igrali s velikim angažmanom i da se nitko nije ozlijedio, rekao je Nenad Bjelica, koji je Mierezu i Kleinheisleru dao samo 20-ak minuta
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka pobijedili su ljubljansku Olimpiju, trećeplasiranu momčad slovenske lige, s 3-0 u prvoj pripremnoj utakmici u Poreču.

Strijelci su bili Damjan Bohar (4.-11m), Karlo Bartolec (17.) i Mirlind Daku (62.).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije prioritet na pripremama rezultat nego da svi igrači dobiju minutažu i da pokušamo nešto s treninga primijeniti na utakmici. Dosta je bilo dobrih stvari, bilo je i nekih manje dobrih, za to i služe pripremne utakmice - rekao je Nenad Bjelica.

Iduću provjeru nogometaši Osijeka imaju u četvrtak kada će suparnik biti mađarski drugoligaš Haladas.

- Zadovoljan sam rezultatom, ali važniji je angažman. Nastupilo je 26 igrača, Kleinheisler i Mierez odradili su u petak naporan trening pa su dobili samo 20-ak minuta. Mladi su pokazali da imamo dobru perspektivu, starosjedioci su odradili posao dobro i idemo dalje - dodao je Bjelica pa zaključio:

- Sad ćemo dići intenzitet treniga, ovo je igračima najteže razdoblje, nije im lako, ali najvažnije je da nema ozlijeđenih. Nadam se da će i u iduće dvije utakmice pokazati isti angažman. Transferi? Nadam se da ćemo udovoljiti navijačima, ali što se dolazaka tiče, strpljen-spašen. Strpljivo čekamo neke odluke, navijači će biti zadovoljni, ali mogu biti i već s ovima koji su tu, ne treba njih podcjenjivati. Dovest ćemo samo one koji nam daju dimenziju više.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ZG - KAJ 16.01.2022.

    Svima želim puno uspjeha u nastavku prvenstva...A najboljemu da slavi...

  • Hajduk Beograd 15.01.2022.

    I Osijek i Rijeka su pet klasa iznad mog hajduka. Hajduk živi večno makar loš

  • Antitovar3 15.01.2022.

    Bravo Osijek,bravo Rijeka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare