To je to što me zanima!

Osijek riješio slavonski derbi u dvije minute za vrh ljestvice...

Osječani su slavili protiv Cibalije 2-0 golovima Mioča u 65. minuti i Kneževića u 67. Osijek se nakon pobjede u slavonskom derbiju izjednačio s Rijekom i Dinamom na vrhu
Vidi originalni članak

U susretu 7. kola Prve HNL u Osijeku su domaći nogometaši pobijedili vinkovačku Cibaliju 2-0 (0-0), te su se bodovno poravnali s vodećim klubovima Rijekom i Dinamom. 

Slavonski derbi pripao je domaćinu koji su u samo dvije minute sredinom drugog dijela iskoristili dvije velike pogreške obrane Cibalije. U 65. minuti Benedikt Mioč je zabio nakon pogrešnog dodavanja Vitaića, a samo dvije minute kasnije nesigurnost vratara gostiju Matkovića iskoristio je Josip Knežević.

Osijek sada ima 16 bodova, koliko imaju i Rijeka i Dinamo, dok je Cibalia ostala na tri osvojena boda. Pred 4000 gledatelja na stadionu Gradski vrt sudio je Vučković iz Zagreba. 

Zapalili svijeće za najvjernijeg navijača Cibalije

Navijači Osijeka i Cibalije napravili su prekrasnu gestu uoči utakmice. Predstavnici Kohorte i Ultrasa zapalili su svijeće u Gradskom vrtu na mjestu gdje bi sjedio Stjepan Vojnić, koji je preminuo 30. lipnja u 18. godini.

Stjepana ni cerebralna paraliza nije sprečavala da bude uz Cibaliju na gotovo svakoj utakmici. Često je dobivao ovacije navijača Cibalije, ali i protivničke momčadi.

HNL, 7. kolo:

Osijek - Cibalia 2-0 (Mioč 65, Knežević 67)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 29

  • jonsnow17 28.08.2016.

    Karlo lulic definitivno ogroman potencijal za ligu petice. Takvu tehniku i takvu lakocu s kojom igra dugo nisam vidio.

  • volimpršut 28.08.2016.

    Drago mi je za Osijek i neka tako nastavi!

  • bbbbbrrrrr 28.08.2016.

    Rekao sam ja Dinamo Rijeka i Osijek biti ce velika trojka lige, bas mi je drago

Komentiraj...
Vidi sve komentare