To je to što me zanima!

Osijek se pojačava u Keniji: Na probu mu stiže Mustafa Kizza?

Kizza je već boravio u Europi kada je prošle godine bio na probi u Srbiji, a zastupa ga srpski agent Ivica Stankotić. Za očekivati je da će Kizza trenirati s Osijekom II, a najavljen je na probi idući tjedan
Vidi originalni članak

Prema pisanju afričkih medija u Osijek bi na probu trebao stići Mustafa Kizza (19). Radi se o krilnom napadaču koji igra lijevom nogom, a nastupa za tamošnju Kampalu CCl, piše Romantika.

Kizza je već boravio u Europi kada je prošle godine bio na probi u Srbiji, a zastupa ga srpski agent Ivica Stankotić. Za očekivati je da će Kizza trenirati s Osijekom II, a najavljen je na probi idući tjedan.

Osijeku II treba kvalitetnih ofenzivaca, budući da će se uskoro prvoj momčadi kluba priključiti Josip Špoljarić koji nosi drugu ekipu Osijeka sa šest pogodaka u osam odigranih drugoligaških utakmica.

U HNL-u već nastupa uganđanski reprezentativac Farouk Miya koji je jedan od ponajboljih igrača Gorice i njegovi dobri nastupi otvaraju vrata i drugim igračima iz te siromašne afričke zemlje.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mandrillost 27.10.2018.

    Na sta je spala HNL..pojacavamo se iz kvazi zemalja sa nekim kvazi igracima..pa ono ako ubodes,dobro ubodes!

  • Lud_ko_struja 27.10.2018.

    odakle je momak na kraje, iz Kenije ili Ugande?

  • Morris12 27.10.2018.

    Svaka čast.Tako i triba.Svi klubovi tribaju imat skautove po Nigeriji,Ugandi,Obali Bjelokosti.Tu se nalazi najviše nogometnih mladih talenata.Pogledajte Goricu jedan iz Ugande drugi iz Nigerije.Oba mladi i vrhusnki igrači

Komentiraj...
Vidi sve komentare