To je to što me zanima!

Osijek slavi rođendan na vrhu HNL-a: Ponovno darivao bebe

Dok mnoge obitelji napuštaju Slavoniju, u NK Osijeku darivanjem 1947 kuna po novorođenom djetetu na njihov rođendan, ove godine 74., žele pomoći roditeljima. U njihovom malom klubu već je 18 djece
Vidi originalni članak

Nogometni klub Osijek dočekao je 74. rođendan kao vodeći na ljestvici HNL-a i s dobrim izgledima da prvi put u povijesti postane prvak Hrvatske. "Bijelo-plavi" imaju tri boda i dvije utakmice više od drugoplasiranog Dinama, koji u nedjelju dočekuje Slaven Belupo.

POGLEDAJTE VIDEO: Osijek slavi pobjedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Četvrtu godinu zaredom klub iz Gradskog vrta nastavlja hvale vrijednu akciju darivanja beba rođenih na njihov rođendan u osječkom KBC-u s 1947 kuna na štednoj knjižici, što simbolizira godinu osnutka kluba.

Ana, Lara, Ivan, Dullo, Maro, Lea, Dante, Ledo, Noa, Mia, Marija-Maša, Doria, Ana, Lovro, Ivan i Mihael od 2018. do jučer bile su članovi "mini Bijelo-plavog kluba", a ove subote, do trenutka objave ovog teksta, pridružila su mu se još dva djeteta.

"Najljepši poklon gradu na Dravi je kad se rodi mali Bijelo-plavi" geslo je akcije NK Osijeka iz kojeg poručuju da su novi stadion i kamp na Pampasu, koji je u uzgradnji, bezvrijedan bez djece i mladih koji će ta mjesta posjećivati i intenzivno ih koristiti.

Slavonski prvoligaš osnovan je 27. veljače 1947. godine pod nazivom Proleter, dok je prvu utakmicu 16. ožujka iste godine odigrao protiv osječke Mladosti (5-0). U svojoj povijesti Osijek se može pohvaliti jednim Kupom Hrvatske (1999.), jednim finalom Kupa (2012.), ali i pet naslova u Drugoj jugoslavenskoj ligi (1953., 1970., 1973., 1977. i 1981.).

Rođendan su voljenom klubu bakljadom uz Dravu čestitali i članovi Kohorte.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Trump Derangement Syndrome 27.02.2021.

    Lijepa gesta i običaj. Svaka čast, želim vam sretan rođendan i puno uspjeha.

  • 27.02.2021.

    na vrhu?kako vas nije stid?takav clanak napisat...napistite Osijek trenutno...bilo bi ljudski...

  • It's kišing 27.02.2021.

    Šta je to s ovim današnjim roditeljima i davanjem imena djeci... Pa dokle to ide...

Komentiraj...
Vidi sve komentare