To je to što me zanima!

Osijek završio posljednji na turniru u Vukovaru. Široki Brijeg mu zabio četiri gola

Zekić nije mogao računati na petoricu reprezentativaca te je priliku dao igračima s manjom minutažom, ali svejedno je ovaj poraz itekako bolan za navijače Osijeka
Vidi originalni članak

Osijek je u petak predstavio Zorana Zekića, a on se već u subotu uvjerio da je pred njim jako teška misija oživljavanja momčadi koja je u krizi. Prijateljska utakmica nije mjerilo, ali ipak nešto i govori.

Zekić je u drugom mandatu debitirao na klupi u porazu od Vukovara (2-0) na memorijalnom turniru Blago Zadro u Vukovaru, a Osijek je u nedjelju pretrpio još teži poraz i završio turnir na posljednjem mjestu. No, ovaj put su nastupili juniori pod ravnanjem trenera Tomislava Radotića.

U susretu za 3. mjesto 10. Memorijala Blage Zadre u Vukovaru juniorska momčad Osijeka nije mogla parirati prvotimcima Širokog Brijega. (4-0). Bila je to utakmica neravnopravnih protivnika, pa je već u prvih 45 minuta bilo 4:0. Hat-trick je postigao Nigerijac Chinedu koji je sve golove zabio u koprodukciji s Mamićem i to iz matnih pozicija.

Točku na „i“ stavio je Mamić, a u drugom poluvremenu više nije bilo golova, a ni ozbiljnih prigoda na obje strane.

Osijek je igrao u sastavu: Marić (Ugrešić), Livić, Herceg (Čurković), Barić, Kolarik, Mladinović (Dabić), Farkaš (Perić), Damjanović (Babić), Barišić (Tajs), Svraka (Nemet), Jovičić (Ivančan).

Idi na 24sata

Komentari 38

  • zašto se mrzite 15.10.2023.

    Slijedi porcija u Splitu

  • david111111 15.10.2023.

    Di su oni sto su pisali hvalospjeve o ovoj prevari u rangu Gary Nevilla..cak i da su samo juniori igrali ak si vrlo dobar trener znas i s juniorima dobar otpor pruzit kao recimo Loncarevic u Dinamu s juniorima igrao europu a ne 4.0 izgubit...ljudi ce se krizat i lijevom i desnom za 6 mj kad upropasti momcad ne samo igracki nego i ljudski.

  • KešićIsBack 15.10.2023.

    Čisto da se zna ..jer novinar želi senzaciju a ne upiše istinu ..Osijek je igrao bez i jednog prvotimca..sve kadeti i juniori ..I svaka čast na tome Zeka 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare