To je to što me zanima!

Osijeku bod na Kantridi, a Karlovcu u Vinkovcima...

Nogometaši Osijeka poveli su na Kantridi, ali se Rijeka ipak uspjela vratiti. Nogometaši Rijeke na svom terenu Kantridi su neporaženi 16 utakmica
Vidi originalni članak

Rijeka je u zadnjih 15 utamica na Kantridi dobila 14 uz jedan remi. Taj podatak Osječani očito nisu znali, jer su se na Kantridi postavili kao da igraju doma. Sjajno su igrali Slavonci te i pred kraj prvog poluvremena poveli golom Vedrana Jugovića, a u Vulićeve trupe uvukla se nervoza. Međutim, trener Rijeke uvodi pravi potez u drugome dijelu. U svom debiju junior Rijeke Antonini Čulina sjajno zabija gol ljevicom i donosi bod Rijeci.
Karlovac je ispustio pobjedu u derbiju 11. kola u Vinkovcima protiv Cibalije. Domaćini su poveli preko Husića, ali preokrenuo je Karlovac golovima Novinića i Jerneića, da bi Prgomet zabio svoj prvijenac za Cibaliju te joj tako donio bod.
Varteks je u Varaždinu lako slavio protiv Međimurja, kojemu ne pomaže niti promjena trenera. Varaždinci su prekinuli crni niz od pet poraza. Igrač Varteksa, Hojski spremno je dočekao dvije greške gostiju i dvaput zabio. Pred kraj utakmice iz penala je Mumlek postavio konačnih 3-0.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 19Armada87 18.10.2009.

    Die kohorta!!

  • spectre_1 18.10.2009.

    gle ove jazavce iz osijeka..cak 2 kohorata na tekmi..klauni

  • JAX 18.10.2009.

    zanimljivo da je dinamov poraz zasad komentiralo 20 osoba a oostalim tekmama samo dvoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare