To je to što me zanima!

Osim: Nema tu puno filozofije, Luka je otišao u pogrešan klub

Nije njemu ni lako. Skok je bio velik, a pad bi mogao biti još veći. Došao je u Real, koji ima sjajne igrače na njegovim pozicijama, rekao nam je legendarni Ivica Osim
Vidi originalni članak

Luka Modrić je u anketi Marce za najveći fijasko među pojačanjima u Primeri 2012. godine dobio 32,2 posto glasova.

- Samo jedan gol i slabe partije donijele su Modriću naslov ‘fijaska godine’ - piše Marca.

Real je dugo “lomio” Tottenham, od Luke se nakon dolaska očekivalo mnogo, a zabio je sam jedan gol u svim natjecanjima.

- Nema tu puno filozofije. Treba objektivno reći da je Luka, nažalost, otišao u pogrešan klub - kaže nam legendarni Ivica Osim.

Trener iz BiH nekoliko je puta ponavljao kako bi za Luku bilo bolje otići u neki drugi klub.

- Nije njemu ni lako. Skok je bio velik, a pad bi mogao biti još veći. Došao je u Real, koji ima sjajne igrače na njegovim pozicijama. Teško se nametnuti pored Özila i Xabija Alonsa - rekao je Osim i dodao:

- Očekivano je da Realovi novinari i navijači sad napadaju igrače. Nitko nije očekivao ovakve loše igre u prvenstvu. Ovo bi mogao biti tek početak. Zato Luka treba biti spreman na još puno kritika ako Realu ne bude išlo dobro.

Osim se ipak nada da se Modrić može dignuti.

- Nedostaje mu samopouzdanja. To je najveći problem. Dobio je životnu priliku - pokazati da je klasa. Valjda će je iskoristiti. Zaradio je velik novac, ali ne smije razmišljati o tome. Odigrao je nekoliko solidnih utakmica. Neka mu one u trenucima krize budu vodilja - završio je Osim.

Real iduću utakmicu u Primeri igra u nedjelju, a nakon toga očekuje ga uzvrat osmine finala Kupa kralja protiv Celte, koja je slavila u prvom susretu u Vigu 2-1.

Valjda će se Luka malo trgnuti i napokon začepiti usta navijačima, ali i kritičarima iz Marce. I dok se Barcelona odmarala do danas, zvijezde “kraljevskoga kluba” trenirale su u 16 sati zadnji dan stare i prvi dan nove godine. Za Božić su bili slobodni samo pet dana.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Ubananismo 03.01.2013.

    treba luki dati šansu još

  • pokusajopet 03.01.2013.

    ne branim nikoga, al nije mi jasno kako zadnji vezni igrac moze zabiti vise golova?? on je krator igre asistent! kakve su ovo gluposti??

  • veron 03.01.2013.

    u Engleskoj mu je bilo bolje,bio je više cijenjen i duže na travnjaku.. U Realu se nije mogao ni dokazati....šteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare