To je to što me zanima!

Osim predsjednik povjerenstva za spas bosanskog nogometa

Povjerenstvo pod zaštitom Fife i Uefe trebalo bi pomiriti, odnosno ujediniti savez s tročlanim predsjedništvom, a u ulozi mirotvorca našao se legendarni Ivica Osim
Vidi originalni članak

Poznati nogometni stručnjak Ivica Osim (69) našao se u ulozi spasitelja bosanskog nogometa. U Beču je imenovan na mjesto predsjednika povjerenstva koje je zaduženo da uvede red i normalizira stanje u Nogometnom savezu Bosne i Hercegovine...

Povjerenstvo su osnovali Međunarodna nogomena federacija (FIFA) i Europska nogometna organizacija (UEFA) s obzirom da dosadašnji čelnici tog saveza nisu podržavali temeljnu zamisao da jedan čovjek presjeda tom organizacijom. Oni su, pak, podržavali i funkcionirali s tročlanim predsjedništvom.

Podsjetimo, zbog odbijanja ideja FIFA-e i UEFA-e na snazi je trenutačno suspenzija bosanskohercegovačkog nogometa kada su u pitanju međunarodna natjecanja.

Ukoliko bi izmijenjeni statut bio usvojen do 1. lipnja suspenzija će biti ukinuta, no u slučaju da ne dođe do nikakvih promjena kazna će trajati dodatnih godinu dana. Uz Osima u radu spomenutog povjerenstva sudjelovat će još nekoliko uglednih bivših nogometaša s tog područja: Faruk Hadžibegić, Sead Kajtaz, Sergej Barbarez, Duško Bajević i ostali.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mido91gunit50 18.04.2011.

    ja sam iz Bosne al ako je dobio srcani kod Japanaca koji su posteni ovde medju lopovima ce mu biti mozdani i grob

  • lisac1 18.04.2011.

    Nemoguča misija 4dio!!!

  • FC Sheffield Thursday 18.04.2011.

    Osim bi dobro dosao u Dinamu,Igrao je CL sa Sturmom i s Vahidom bi bio jaki stozer

Komentiraj...
Vidi sve komentare