To je to što me zanima!

Osjećam se haj, mozak baj baj: Tyson zapalio ogroman joint...

Mike Tyson sudjelovao je na jednom festivalu marihuane kao poseban gost, a pažnju je privukao pušenjem ogromnog jointa. Tyson je veliki ljubitelj kanabisa, a u Kaliforniji ima ranč marihuane
Vidi originalni članak

Nakon impresivne boksačke karijere prožete profesionalizmom i napornim treninzima Mike Tyson (52) odlučio je živjeti život punim plućima, ili u ovom slučaju, plućima punim dima 'trave' nakon što je zapalio 'frulu' na festivalu marihuane u Kaliforniji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tyson je na festival stigao kao poseban gost, a imao je izazov od 'najopasnijeg' čovjeka na svijetu (kako su mu tepali op.a.) postati najnapušeniji na svijetu.

Mike je veliki ljubitelj 'trave' te u kalifornijskoj Dolini smrti posjeduje ogroman ranč na kojem uzgaja kanabis. Odlučio ga je otvoriti nakon što je u toj državi legalizirana 'trava' u rekreativne svrhe.

Priznao je kako je znao zapaliti joint i tijekom karijere, ali se napušen borio samo u jednoj borbi. Bilo je to davne 2000. protiv Andrewa Golota, a Mike tvrdi da 'trava' nije utjecala na njega.

Popularni časopis Forbes smatra da će Mike Tyson do 2021. imati 24,5 milijarde dolara, a da će najveće bogatstvo zaraditi rančem marihuane u Kaliforniji.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • pulizg 12.02.2019.

    Takve frule sam moto kad je pedesetica bila 200 kn

  • mile980 11.02.2019.

    Vidimo jedan covjek koliko zaradi legalno.samo zato sto je americka politika takva da uzimaju lovu na sve nacine..a u nas i za lijecenje ju brane,pa moraju kad treba to iz amerike netko skupo platit i uvest u zabranjenu zonu proizvodnje...kakva politika u hrvatskoj strasno

  • 11.02.2019.

    po meni tyson nije u top 5 boksača ikada

Komentiraj...
Vidi sve komentare