Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
64 komentara

Osjećam se haj, mozak baj baj: Tyson zapalio ogroman joint...

Mike Tyson sudjelovao je na jednom festivalu marihuane kao poseban gost, a pažnju je privukao pušenjem ogromnog jointa. Tyson je veliki ljubitelj kanabisa, a u Kaliforniji ima ranč marihuane

Foto: Instagram
64 komentara

Nakon impresivne boksačke karijere prožete profesionalizmom i napornim treninzima Mike Tyson (52) odlučio je živjeti život punim plućima, ili u ovom slučaju, plućima punim dima 'trave' nakon što je zapalio 'frulu' na festivalu marihuane u Kaliforniji.

Tyson je na festival stigao kao poseban gost, a imao je izazov od 'najopasnijeg' čovjeka na svijetu (kako su mu tepali op.a.) postati najnapušeniji na svijetu.

Mike je veliki ljubitelj 'trave' te u kalifornijskoj Dolini smrti posjeduje ogroman ranč na kojem uzgaja kanabis. Odlučio ga je otvoriti nakon što je u toj državi legalizirana 'trava' u rekreativne svrhe.

Priznao je kako je znao zapaliti joint i tijekom karijere, ali se napušen borio samo u jednoj borbi. Bilo je to davne 2000. protiv Andrewa Golota, a Mike tvrdi da 'trava' nije utjecala na njega.

Popularni časopis Forbes smatra da će Mike Tyson do 2021. imati 24,5 milijarde dolara, a da će najveće bogatstvo zaraditi rančem marihuane u Kaliforniji.

Naši partneri pišu
Message