To je to što me zanima!

Osječani su pobjegli Hajduku, a Cibaliju gurnuli u veliki ponor...

Split je na Parku mladeži izvukao još jedan bod ovog proljeća odigravši 0-0 protiv Intera, dok je Osijek slomio otpor "fenjeraša" Cibalije u Gradskom vrtu golovima Dmitra Lope (2-0)
Vidi originalni članak

U iščekivanju novog poglavlja borbe za naslov prvaka Hrvatske u nogometu u nedjelju, u subotu su odigrane dvije utakmice 25. kola HNL-a. Split i Inter u Parku mladeži odigrali su 0-0, dok je Osijek u Slavonskom derbiju kod kuće bio bolji od Cibalije 2-0.

Bijelo-plavi su se oporavili od ispadanja iz Kupa četvrtom uzastopnom domaćom pobjedom nad Vinkovčanima na svom stadionu. Strijelac oba gola bio je Dmitro Lopa, u 43. i 55. minuti. Ukrajincu je tako došao do drugog i trećeg gola u sezoni.

Osijek je tako pobjegao četvrtoplasiranom Hajduku na četiri boda prednosti, dok je Cibaliju ostavio zakovanu za dno sa samo devet bodova iz 25 kola, bez pobjede otkako je na klupu, u zimskoj stanci, sjeo poznati njemački stručnjak Peter Pacult.

Loše vijesti za Vinkovčane stigle su uoči utakmice jer je jedini konkurent u borbi za ostanak Split nastavio pozitivan proljetni niz odigravši 0-0 na svom travnjaku protiv zaprešićkog Intera.

Akrapovićeva momčad ima sedam bodova više od Cibalije te sedam manje upravo od "diva iz pregrađa", koji su posljednji sigurni u ostanak na kraju sezone. Nastave li splitovci u ovakvom tempu, možda i izbjegnu razigravanje za ostanak...

MAXtv Prva liga, 25. kolo:

  • Split - Inter 0-0
  • Osijek - Cibalia 2-0 (Lopa 43', 55')
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Prki600 19.03.2017.

    Osijek vam je dokaz da se može.Malo privatnog kapitala,rastjeraš ulicu i uhljebe iz kluba,okupiš lokalnu ekipu i evo Europe u godini dana i to s 90% ekipe iz slavonskih škola nogometa.Nadam se da će naši dalmatinski prijatelji povući neke pouke iz ovoga i prestati kmečati i biti ljuti na cijeli svijet,te da će i Hajduk krenuti ovim putem.Još kad novi stadion dobijemo, nogomete se napokon vratio u Osijek, nadam se da više neće odlaziti.

  • ha eto 19.03.2017.

    Soudani mtmjuppl

  • Terminator775_1 18.03.2017.

    Ovaj Lopa je zvijer s njim odmah ugovor novi, dečko doslovno svaku utakmicu odigra za 10 svaka mu čast, super utakmica, super atmosfera, milina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare