To je to što me zanima!

Osmijehom protiv raka: Hrabra Claudia gledala utakmicu Rome

Kakva velika ljubav, kakva neizmjerna snaga! Ova žena!, napisala je Amra Džeko na Instagramu uz fotografiju s Claudiom Nainggolan, suprugom nogometaša Radje. Ona je ljetos otkrila da boluje od raka
Vidi originalni članak

Supruga belgijskog nogometaša Radje Nainggolana gledala je utakmicu na Olimpicu između Rome i Atalante (0-2). Na stadionu se pojavila po prvi put nakon što je otkrila da boluje od raka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Claudia Lai Nainggolan je na Olimpicu bila u društvu supruge Edina Džeke, Amre. Zajedničku fotografiju bivša bh. manekenka je podijelila na Instagramu uz snažnu poruku.

- Kakva velika ljubav, kakva neizmjerna snaga! Ova žena! - napisala je Amra uz fotografiju is nasmiješenom gospođom Nainggolan.

Claudia je u srpnju objavila da ima rak, a prije 15-ak dana se ponovno oglasila o svojoj bolesti. Period od posljednjih nekoliko mjeseci opisala je kao "najtamnijim" u svom životu te je poručila kako se nada da će uskoro sve biti samo loše sjećanje.

- Probudlila sam se misleći da je sve ovo noćna mora. Ali shvatila sam da živim u noćnoj mori... Dani su proletjeli, a s njima i moja radost... Od danas započinjem s novim životnim putem. KEMOTERAPIJA. Tko bi rekao da će Claudia ikada u životu strahovati od novoga dana... Nakon mora prolivenih suza vrijeme je za borbu protiv ove zvijeri - poručila je Claudia prije više od dva mjeseca kada je krenula s kemoterapijom.

Radja Nainggolan je od 2014. godine igrao u Romi, a prošlog je ljeta potpisao za Inter. Nakon samo jedne sezone u Milanu, zbog bolesne se supruge odlučio otići na posudbu u Cagliari. Vratio se tako u klub čiji je dres nosio od 2010. do 2014. godine. Na Sardiniji je i upoznao Claudiju s kojom ima dvije kćerkice. 

Radja je želio da njegova supruga u najtežim trenucima bude u rodnom gradu gdje joj je čitava obitelj.

- Moje srce pripada ovom otoku i Cagliariju, u čijem dresu sam se borio i patio. Sada sam spreman za nove bitke - rekao je Belgijac u kolovozu nakon potpisa za klub.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare