To je to što me zanima!

Ostavi se ti mojih "dragulja": Pa kud opet u... I opet Green

Greenova noga u Adamsovo međunožje, 2. dio. Draymond Green opet je udario centra Oklahome. Rekao je da je bilo slučajno, no nitko mu ne vjeruje
Vidi originalni članak

Gravitacijsko polje negdje oko struka centra Oklahome Stevena Adamsa posebno jako privlači noge Golden Stateovog Draymonda Greena. Oklahoma je demolirala Golden State u trećoj utakmici finala Zapada 133-105 i povela 2-1.

No opet je nastradao nesretni Steven Adams. Kao i u drugoj utakmici, Draymond Green uzdrmao mu je "kraljevske dragulje." Slučajno? Teško.

- Stvarno ne znam kako bih to objasnio. Dvaput me pogodio u isto mjesto. Precizan je, to mu se mora priznati - rekao je Adams.

Green se izvukao u prvom slučaju, ali sinoć nije.

Dobio je namjernu osobnu, iako je publika tražila da ga izbace.

- Išao sam na šut, nisam ga htio udariti u nezgodno područje. Sigurno će jednog dana htjeti djecu, a ja mu to neću ugroziti na terenu - pravdao se Green.

No u Oklahomi mu nitko ne vjeruje.

- Napravio je to drugi put u zadnje dvije utakmice. Mislim da to radi namjerno. To nije u redu. On kaže da nije namjerno, ali kako ja to vidim, tu ima namjere - rekao je Russell Westbrook, koji je zabio Golden Stateu 30 koševa.

utakmica 3

utakmica 2

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MH08 25.05.2016.

    ja mislim da je Adams njega udario jajima u koljeno...svijet nije u pravu

  • 24.05.2016.

    http://buzzerbeatercro.blogspot.hr/

  • tejmatebra 23.05.2016.

    šteta da takvu bajnu i fer ekipu kvari jedan ovakav primitivac i ljigavac. i još ne samo da se pravi nevin, nego i širi ruke prema adamsu ko da čovjek izmišlja situaciju. sad bi iz sveg srca volio da ih okc odere, samo radi mutavca greena

Komentiraj...
Vidi sve komentare