To je to što me zanima!

Oštetio Dortmund u utrci za titulu prvaka, a sad mu je žao: Osjećam se užasno, bio je penal

Kada se ponovno osvrnem na tu situaciju, Borussia je trebala dobiti penal kada je Adeyemi bio srušen. Nisam to tako vidio na terenu.
Vidi originalni članak

Nisu bile nesretne odluke, bile su apsolutno netočne odluke. Najviše me živcira što suci nisu učinili sve u njihovoj moći da izbjegnu pogrešne odluke. To je nepošteno, rekao je Edin Terzić (40), trener Borussije Dortmund nakon remija 1-1 protiv Bochuma u 30. kolu Bundeslige.

Terzić je dobio žuti karton zbog burne rekcije nakon niza kontroverznih odluka suca Sasche Stegemanna na utakmici Borussije i Bochuma. Borussia je imala siguran put prema naslovu njemačkog prvaka, ali Bayern ima priliku ponovno zasjesti na vrh Bundeslige pobjedom protiv Herthe. 

Stegemann je za WDR 2 dan nakon utakmice izjavio da je jedva spavao nakon utakmice, a priznao je i svoju grešku.

KAD IMAŠ SREĆE... VIDEO Neviđene scene iz Njemačke: Sudac se ozlijedio pa zamjenu našli na - tribinama!

- Stvarno sam razočaran, osjećam se kao go*no. Bila je to vrlo, vrlo kratka noć u krevetu. Nisam u redu, loše se osjećam jer sam ljut zato sam donio krivu odluku na utakmici - rekao je Stegemann.

Nije sudio penal

Ističe se situacija kada je kapetan Bochuma Anthony Losilla srušio napadača Dortmunda Karima Adeyemija u kaznenom prostoru.

POGLEDAJTE VIDEO Sosa izazvao delirij: Popeo se na tribine pa poveo pjesmu BUNDESLIGA Velika borba za Ligu prvaka: Važna pobjeda Leipziga i Joška Gvardiola, Union remizirao

- Kada se ponovno osvrnem na tu situaciju, Borussia je trebala dobiti penal kada je Adeyemi bio srušen. Nisam to tako vidio na terenu. Kao sudac, ne moram nužno koristiti VAR kako bih riješio situaciju na terenu - dodao je Stegemann.

Rijetko kad suci ovako javno priznaju pogrešku, posebno nakon utakmice koja bi mogla presuditi tko će biti njemački prvak. Ipak, isprika ne znači puno Dortmundu, a ni Terziću.

- Moja se momčad dugo bori kako bi imali šansu držati štit Bundeslige u svojim rukama. To može biti životna prilika - zaključio je Terzić.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jumar 30.04.2023.

    Nije bio penal, nego prekršaj u napadu. Napadač uopće nije gledao loptu nego samo na to kako da ubaci svoju nogu izmedju lopte i protivnika i onda padne kao pokošen. Aktivna kretnja obrambenog igrača išla je prema lopti, a napadača prema blokiranju protivnika. Dakle, prekršaj u napadu

  • Demokracija nasa 30.04.2023.

    Hehehe, davno sam ja rekao da je VAR uveden da se pomogne velikima, a ne malima, sjecam se jos 4finale Ajax Real, Ajax postigao gol koji ih vodi dalje, Var je provjeravao gol 5 min, i to su gledali dali je lopta izasla u Aut negdje kod centra, tad sam shvatio da VAR ce samo velikima pomagati.

  • 30.04.2023.

    Bayern mora biti prvak i kraj priče..nešto slično kao i kod nas..kad zagusti malo podebljati sadržaj u plavu kuvertu i dati točno komu to trebaš i eto ti rezultat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare