To je to što me zanima!

Osvojila Wimbledon još kao juniorka, najviše voli u paru!

Mađarice i Mađari nemaju mora pa obožavaju bazene. Prvaci su Europe u vaterpolu, plivaju svjetski, nekad su žarili i palili u nogometu. Tenis... To im baš nikad nije išlo, Fanny želi okrenuti priču
Vidi originalni članak

Vaterpolski 'Brazilci', pojam klase nekog davnog i neiskvarenog nogometa, jaki u plivanju i gimnastici... Mađarice i Mađari su velika i poznata sportska nacija, ali tenisa se baš nisu naigrali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novosađanka Monika Seleš (46) bila je najbolja na svijetu, ali mađarsko je državljanstvo uzela kad se ostavila tenisa. Velike nade ipak se polažu u - Fanny Stollar (21).

Kao juniorka osvojila je Wimbledon u parovima, otkad je među seniorkama nekako se još traži... Trenutno je 229. tenisačica svijeta, ali ima vremena. Tek joj je 21 godina, velika još stvari Fanny može napraviti.

Radije je u paru nego sama na teniskom terenu. U Melbourneu je prije tri dana zajedno sa Ukrajinkom Dajanom Jastremskom ispala već na prvom koraku od Čehinje Kvete Peschke i Nizozemke Demi Schuurs, 4-6 i 2-6 u samo 68 minuta.

Nema tome tako dugo da je u Washingtonu pošteno namučila našu Donnu Vekić (23). Maratonski su meč u ljeto 2018. odigrale u osmini finala WTA turnira u Washingtonu. Donna je uspjela pobijediti 6-2, 3-6, 7-6 i to sa 15-13 u 'tie-breaku'.

Fanny Stollar je i model, najčešće za kolekcije donjeg rublja. Kaže da joj je odabir odjeće važan jer da sa onim što ona obuče na sebe loše vibracije jednostavno ne idu. A u slobodno vrijeme... Igra košarku.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 
Idi na 24sata

Komentari 21

  • hbcro7 29.01.2020.

    Ženska je 355 u pojedinačnoj konkurenciji i 88 u parovima. Još možda i u parovima napravi neku karijeru ali u singlu sa 21 biti na toj poziciji a imaš cure od 15-20 među top 50...

  • dantejebo 29.01.2020.

    vidimo se uskoro na XNXX ;)

  • LuciferMorningstar 28.01.2020.

    sad budu srednjovječne ljubomorne žene pljuvale po ovoj mladoj dami, kako je nemoralna što slika svoje isklesano tijelo, poruka za vas ljubomorne,dignite dupe i napravite nešto sa svojim tijelom, nemoj te se vaditi na to što te rodile i bla,bla, isto tako i za muške vrijedi, to je moje mišljenje hehehhehe :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare