To je to što me zanima!

Osvojili pehar pa ga odnijeli na grob preminulom Bruni Bobanu

Prijatelju, možda si izgubio ovu utakmicu, ali mi i dalje igramo za tebe, rekao je na komemoraciji prijatelj Brune Bobana. I igraju. Dečki su osvojen pehar za treće mjesto odnijeli svom pokojnom prijatelju
Vidi originalni članak

Prijatelju, možda si izgubio ovu utakmicu, ali znaj da ih mi i dalje igramo za tebe, rekao je suigrač i prijatelj pokojnog Brune Bobana, Josip Zeba, prošle godine na komemoraciji za bivšeg igrača Marsonije.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovi su suigrači obećanje počeli ispunjavati. Na požeškom su turniru, koji su u dva navrata osvajali s Brunom, osvojili treće mjesto. Kod dodjele odličja dvoranom 'Tomislav Pirc' odzvanjao je glasni pljesak okupljenih jer su znali kome su ovi momci posvetili osvojeni pokal.

Nakon turnira momčad je posjetila grob njihovog pokojnog suigrača i ostavili pokal kraj spomenika.

Podsjetimo, na utakmici 3. HNL Istok između Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu domaći igrač Bruno Boban (25) srušio se na teren i preminuo nakon što mu je pozlilo.

- Sve se dogodilo u sedmoj minuti, bio je između dva igrača nakon čega je pao na travnjak. Liječnici su odmah zvali Hitnu, pokušavali su ga reanimirati, ali nije bilo pomoći. Svi smo u šoku, cijela svlačionica plače. Liječnici su rekli kako mu je pukla srčana aorta - rekao je nakon nemilog događaja igrač Marsonije Hrvoje Mišić.

Prijatelji i obitelj na posljednji su ga počinak ispratili na groblju u Velikoj. Njegov klub, Marsonia, odlučila je umiroviti dres s brojem 8 u kojem je igrao pokojni Bruno.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Jura_Soldier 11.01.2019.

    Poznavao sam Brunu,dečko koji je uvijek s osmijehom dolazio na utakmice, treninge i sva druzenja. Pun pozitive i uvijek nasmijan, cijeli život je posvetio nogometu,on mu je bio sve. Kad vidim ovakve stvari suza mi krene,počivao u miru 🙏

  • 10.01.2019.

    Prekrasno ❤️ Bravo decki

  • giovanni123 10.01.2019.

    Bravo dečki ..tako se odaje počast prijatelju..Sretna Vam Nova i puno uspjeha !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare