To je to što me zanima!

Otac pokazao sinu kako se to radi: Jure Žilić zabio golčinu...

Bit će puno roditeljskog podbadanja nakon utakmice Omiša i Orkana u 1. ŽNL Splitsko-dalmatinskoj. Na tom je susretu pobjednika odlučio Jure Žilić, 43-godišnji igrač Omiša te tako sruši oOrkan svog sina Davora
Vidi originalni članak

Utakmica Omiša i Orkana u 1. ŽNL na prvu ne bi bila toliko zanimljiva i spektakularna. Daleko je to od nekog glamura kakav obično vidi šira sportska javnost, ali ipak, za priču dana pobrinuli se se otac i sin, Jure (43) i Davor (17) Žilić.

U toj 79. minuti rezultat je bio 1:1, a oba gola su pala nakon penala. Nervoza u zraku, sunce je upeklo, a teren je bio težak za iole dobru igru. Na scenu stupa igrač Omiša Jure Žilić koji je tek išao u igru, da bi ovaj samo nekoliko sekundi kasnije postigao gol za veliko slavlje Omišana. Naciljao je iz slobodnog udarca sa 25 metara iskosa i pogodio desne rašlje nemoćnog golmana.

Na 3-1 diže Tomaš pred oko 500 okupljenih gledatelja. Priča bi bila još bolja da je trener Orkana uveo Davora Žilića, sina Jure Žilića, ali je golobradi mladić ostao na klupi za pričuve. Imat će razloga iskusni Jure Žilić za zadirkivanje svog sina koji nije ni ušao u igru, a bome će mu i moći pokazati kako se pucaju slobodnjaci.

Video sjajnog gola donosi Dalmatinski portal, a možete ga pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • maestro2 23.10.2018.

    Sin mu igra u Orkanu isto koliko i ja 😂

  • maestro2 23.10.2018.

    Hahaha pokazao sinu a sin igre vidio nije..vi nemate pametnijeg posla

  • jakse 23.10.2018.

    Treba ga se paziti Hajduk kada ispadne u županijsku ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare