To je to što me zanima!

Otimanje za Joška! Englezi: City mora ići po Gvardiola. Romano: Liverpool ga ne pušta iz vida

Najvažniji dio priče je da ga Leipzig želi učiniti najskupljim braničem u povijesti. Zvijezda 'vatrenih' nadskočila je stopere Cityja za milju, stoji u napisima nakon utakmice
Vidi originalni članak

Manchester City je na gostovanju kod RB Leipziga (1-1) u osmini finala Lige prvaka ostao bez pobjede golom hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola (20), a jako dobar nastup mladog stopera samo je zagolicao maštu engleskim medijima koji ga ne 'prestaju dovoditi u Premiership'. To nije tajna, i sam je Joško izjavio da bi volio nastaviti karijeru na Otoku, a Nijemci ga žele napraviti  najskupljim stoperom u povijesti. 

ZABIO CITYJU Svi mu se dive: 'Gvardiol je bolji od bilo kojeg Realovog stopera'

Tko god će ga htjeti dovesti morat će dobrano odriješiti kesu, a već se duže vrijeme spominju ChelseaLiverpool i sve više Manchester City čiji su čelnici iz prvog reda gledali predstavu koju je pružio. Engleski mediji 'građane' su prozvali da što prije moraju krenuti po mladića.

- Nakon što im je branič Leipziga pokazao kakav je igrač, ugasio Erlinga Haalanda i zabio za izjednačenje, City mora krenuti po Gvardiola. Zvijezda 'vatrenih' nadskočila je stopere Cityja za milju - piše Talk Sport.

I najpoznatiji svjetski novinar za transfere Fabrizio Romano imao je što za poručiti nakon takvog nastupa. 

- Posebno trebaju obratiti pozornost na Gvardiola. Bilo je oko njega jako puno interesa, lovili su ga mnogi top klubovi, naravno uključujući Chelsea koji ga je htio prošlog ljeta kao i Manchester City. Ali sad je u igri i Liverpool čiji su skauti više puta bili na utakmicama Leipziga u zadnjih nekoliko mjeseci.

KAKAV IGRAČ Gvardiol je najmlađi Hrvat koji je zabio u nokaut fazi Lige prvaka! Evo koga je nadmašio

Romano je uvjeren da će Joško obilježiti ljetni prijelazni rok, a podsjetio je i on da je Joškov san odlazak na otok.

- Najvažniji dio priče je da ga Leipzig želi učiniti najskupljim braničem u povijesti. A Liverpoolu će to biti krucijalno ljeto jer je to kraj prve ere Jürgena Kloppa. 'Redsi' su pripremili veliko osvježavanje momčadi

Idi na 24sata

Komentari 24

  • boki21 25.02.2023.

    ne pišite gluposti i ne dižite mu cijenu.

  • peroprco 23.02.2023.

    Dinamu sve jedno,napunit će blagajnu i kupiti za doći Hajdukove tiće

  • Puno volim Hrvatsku 23.02.2023.

    Nek ide u Arsenal i nek tam ostane do kraja karijere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare