To je to što me zanima!

Otišao najveći 'fajter': Trenera plaćamo da bi donosio odluke

Naš posao je rat, a u ratu se ponekad izgube i najbolji vojnici, rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović, koji je pokušao je pomiriti trenera i Zanoškog, ali nije uspio
Vidi originalni članak

Odlazak iz Medveščaka najteža mi je odluka u životu. Obožavam ovaj klub i grad, ali više nisam mogao ostati, rekao je Tom Zanoški.

Miljenik navijača morao je otići zbog sukoba trenerom Martyjem Raymondom, koji je na početku prošle sezone također otjerao tadašnju zvijezdu Johna Hećimovića.

- Naš posao je rat, a u ratu se ponekad izgube i ponajbolji vojnici - rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović.

Zanoški već ima novi klub, igrat će za KAC, najtrofejniju austrijsku momčad. S novom momčadi gostovat će u Ledenoj dvorani za 20-ak dana, već 4. siječnja, i nema sumnje da će ga navijači pozdraviti ovacijama jer Zanoški je prošle sezone bio jedan od najvažnijih igrača Medveščaka. 

Ove sezone sve se promijenilo, Raymond ga je prebacio u treću liniju, a posljednju utakmicu odigrao je čak u četvrtoj, što je očito bio preveklik udarac na ego zvijezde “Medvjeda”. Njihov sukob počeo je remetiti odnose u svlačionici. Nisu razgovarali dva mjeseca. Glavni igrači Medveščaka u međuvremenu su stali uz trenera, baš kao i uprava.

- Trenera plaćamo da bi donosio ovakve odluke. Nikad se neću miješati u struku. Uostalom, s Raymondom smo u vrhu lige - rekao je Damir Gojanović, koji je pokušao izgladiti sukob trenera i Zanoškog, ali nije uspio.

- Ovo je bilo jedino rješenje. Zanoški je simbol kluba, ali ne možemo se voditi srcem. Nadamo se da će se jednog dana vratiti - rekao je Gojanović, koji zamjenu traži među igračima iz NHL lige.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • someonelikeyou 15.12.2012.

    Zanoski je bio najegoisticnija osoba u tom klubu, i to znaju sve osobe unutar kluba dok je medu fanovima predstavljen kao neka faca, decko koji voli Hrvatsku, Zagreb i Medvescak. E pa bas taj decko je sam izazvao te konflikte, i ne Marty ga nije potjerao nikuda, on je svojevoljno odlucio otici nakon sto je Gojanovicu postavio ultimatum - ja ili trener, ocekivajuci kako ce izabrati njega (haha). smrad mali. I da mu je bilo tako tesko kako opisuje mogao je izdrzati jos pola sezone da stekne pravo igranja za nacionalnu momcad. Ali, eto nije, jer je KAC dosao s boljom ponudom. Steta. A tako je volio ovu zemlju, ovaj grad, ovaj klub i ove navijace. Dakako.

  • WOMANIZER 14.12.2012.

    a šteta, sretno mu bilo!

  • titulus 14.12.2012.

    danas prati medvjede na....... http://www.medvescakizbliza.com/live-streaming

Komentiraj...
Vidi sve komentare