Obavijesti

Sport

Komentari 14

Otišao najveći 'fajter': Trenera plaćamo da bi donosio odluke

Otišao najveći 'fajter': Trenera plaćamo da bi donosio odluke
1

Naš posao je rat, a u ratu se ponekad izgube i najbolji vojnici, rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović, koji je pokušao je pomiriti trenera i Zanoškog, ali nije uspio

VIDEO

Odlazak iz Medveščaka najteža mi je odluka u životu. Obožavam ovaj klub i grad, ali više nisam mogao ostati, rekao je Tom Zanoški.

Miljenik navijača morao je otići zbog sukoba trenerom Martyjem Raymondom, koji je na početku prošle sezone također otjerao tadašnju zvijezdu Johna Hećimovića.

- Naš posao je rat, a u ratu se ponekad izgube i ponajbolji vojnici - rekao je predsjednik kluba Damir Gojanović.

Zanoški već ima novi klub, igrat će za KAC, najtrofejniju austrijsku momčad. S novom momčadi gostovat će u Ledenoj dvorani za 20-ak dana, već 4. siječnja, i nema sumnje da će ga navijači pozdraviti ovacijama jer Zanoški je prošle sezone bio jedan od najvažnijih igrača Medveščaka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ove sezone sve se promijenilo, Raymond ga je prebacio u treću liniju, a posljednju utakmicu odigrao je čak u četvrtoj, što je očito bio preveklik udarac na ego zvijezde “Medvjeda”. Njihov sukob počeo je remetiti odnose u svlačionici. Nisu razgovarali dva mjeseca. Glavni igrači Medveščaka u međuvremenu su stali uz trenera, baš kao i uprava.

- Trenera plaćamo da bi donosio ovakve odluke. Nikad se neću miješati u struku. Uostalom, s Raymondom smo u vrhu lige - rekao je Damir Gojanović, koji je pokušao izgladiti sukob trenera i Zanoškog, ali nije uspio.

- Ovo je bilo jedino rješenje. Zanoški je simbol kluba, ali ne možemo se voditi srcem. Nadamo se da će se jednog dana vratiti - rekao je Gojanović, koji zamjenu traži među igračima iz NHL lige.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...