To je to što me zanima!

Otišao najveći: Falcao napustio Brazil, Iranci mu odali počast

Brazil je ispao, a ovo je Falcau bio posljednji nastup za brazilsku reprezentaciju. Sa 'selecaom' je osvojio dva svjetska prvenstva i tri Copa Americe i oprostio se nakon 201 nastupa i 339 golova
Vidi originalni članak

Svjetsko futsal prvenstvo u Kolumbiji ostat će upamćeno kao događaj na kojem se od reprezentacije oprostio najveći igrač futsala svih vremena - Falcao (39). No upamćen će ostati i detalj nakon utakmice. Naime, iako je Iran pobijedio Brazil nakon boljeg izvođenja šesteraca, odali su počast velikom Falcauu.

Brazil je poveo dvama golovima Falcaa, da bi Iran preko Hosseina Tayebija smanjio na 2-1. Prednost od dva gola za Brazil vratio je Dieguinho u drugom poluvremenu da bi nakon toga Kazemi i Zadeh pogodili za 3-3. Brazil je bolje krenuo u produžecima, a Falcao je zabio svoj hat-trick za prednost 4-3. Iran je izjednačio preko Keshavarza i zatim slavio nakon šesteraca.

Brazil je ispao, a ovo je Falcau bio posljednji nastup za brazilsku reprezentaciju. Sa 'selecaom' je osvojio dva svjetska prvenstva i tri Copa Americe i oprostio se nakon 201 nastupa i 339 golova. Pogledajte kako su istinskoj veličini svjetskog futsala reprezentativci Irana odali počast.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 22.09.2016.

    Pricat cu sinu kako sam gledao Falcaa i Messija...dva cudotvorca svatko na svojem terenu...

  • Dr.Gonzo. 22.09.2016.

    Stvarno je gust gledati njegove kompilacije , kakvi potezi, golovi , asistencije ... Strasan igrac , roden za mali nogos .

  • cerkez 22.09.2016.

    339 golova u 201 nastupu za reprezentaciju,fenomen kakav se nikad više neće gledat na malonogometnim terenima...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare