To je to što me zanima!

Otkazano i finale Davis Cupa!

Završnica se trebala održati od 23. do 29. studenog u Madridu, kao i prošle godine, no ITF se neće upuštati u organizaciju prije 2021. Plan za sljedeću godinu sad je od 22. do 28. studenog
Vidi originalni članak

Ništa ni od finala Davis Cupa ove godine! Međunarodni teniski savez (ITF) otkazao je održavanje završnice najstarijeg momčadskog natjecanja na svijetu za 2020. godinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska protiv Indije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ista se trebala održati od 23. do 29. studenog u Madridu, kao i prošle godine, no ITF se neće upuštati u organizaciju prije 2021. Plan za sljedeću godinu sad je od 22. do 28. studenog.

Odgođeni su i ostali kvalifikacijski susreti iz Svjetske skupine 1 i 2, koji su se trebali igrati u rujnu, barem do sljedećeg ožujka. Kako su rekli iz ITF-a, procjenjivali su situaciju protekla tri mjeseca i slijedom te procjene donijeli odluku.

UŽIVO: PLENKOVIĆ U KOPRIVNICI 'Želim Goranu brz oporavak. Družio sam se s tenisačima tek 2-3 minute i tu je priči kraj'

- Ovo je veliko razočaranje. Ne znamo kako će sve situacija razvijati u svakoj zemlji koja će nastupati na završnici i hoće li mjere u Španjolskoj popustiti te hoće li biti sigurnosnih garancija za dolazak i boravak u Madridu - rekao je Gerard Pique, predsjednik tvrtke Kosmos, glavnog sponzora Davis Cupa.

Hrvatska je trebala igrati u skupini s Australijom i Mađarskom, tako će i ostati do sljedeće godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare