To je to što me zanima!

Otkrili kako je propao Messijev transfer: City nudio 500 mil. €

Manchestr City je iskoristio napetost oko katalonskog referenduma i ponudio Lionelu Messiju 250 milijuna eura na pet godina. Isto tako, 250 milijuna sjelo bi na račun Barcelone
Vidi originalni članak

Iako je od toga prošlo već nešto više od godinu dana, tek se sada saznaje prava istina o potencijalnom transferu Lionela Messija u Manchester City.

Nije nikakva nova vijest da je argentinski čarobnjak velika želja njegovog bivšeg trenera Pepa Gurdiole, no u jeku katalonske borbe za neovisnost građani su bili vrlo blizu da privuku legendu blaugrane na Otok.

Naime, najboljem igraču katalonskog ponosa nije se svidjela situacija i napetost oko referenduma održanog 1.10. 2017. godine na kojem su stanovnici Katalonije velikom većinom izglasali odcjepljenje od španjolske krune.

Takvu situaciju iskoristio je City ponudivši Messiju iznos od 250 mil. eura na pet godina. Isto tako, engleski prvoligaš bi Barceloni platio dodatnih 250 mil. eura kao naknadu za transfer ponajboljeg igrača današnjice.

Svi kontakti su uspostavljeni preko Messijevog oca Jorgea koji je trebao dobiti naknadu od 50 mil. eura ako nagovori sina da potpiše za Engleze. Ipak, na sreću svih katalonskih ljubitelja nogometa, situacija na Iberijskom poluotoku se smirila, Messi je potpisao novi ugovor i ostao u Barci.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mestar 02.11.2018.

    Malo je i rijetki su ti ljudi koje ne mozes kupit za nikakav novac a Messi ne samo da je najbolji igrac koji je ikad igrao nogomet bojim se i koji ce igrat, pa naravno da bi mu neki platili cifru koju on pozeli samo da pristane napustit Barcu ali ima jos nesto sto ga cini velikanom a to je moral. Jest znademo kakva je to karakterna vrijednost u licemijeno pohlepnom prosticucjskom vremenu. Takvog morala su bili mnogi nekada ali sada su rijetki.

  • sena2 02.11.2018.

    Fakat ste promaseni slucaj!😂😂😂😂😂😂..Sjasete s Ronaldom pa zajasete s Messijem!Sta stvarno???Koji vam je izvor?The Sun?La sisa?😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

  • contreras 02.11.2018.

    Toliko i vrijedi gledajuci da neki bale kosta 100 milki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare