To je to što me zanima!

Mandžukić potpisao, zarađivat će pet milijuna eura po sezoni

Mario Mandžukić potpisao je novi ugovor s Juventusom. Naš će napadač u sezoni zaraditi pet milijuna eura bez bonusa, pišu talijanski mediji. Ugovor vrijedi do ljeta 2021. godine
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić potpisao je novi ugovor s Juventusom do 2021. godine. Prema pisanju talijanskih medija novi ugovor trebao bi mu jamčiti pet milijuna eura po sezoni, bez bonusa.

Prema starom ugovoru zarađivao je 3,5 milijuna eura po sezoni.

Mandžo je jedan od kapetana Juventusa, a tijekom više od tri godine koliko je u klubu postao je miljenik navijača. Ipak, i dalje nije ni blizu najplaćeniji igrač stare dame.

To mjesto i dalje pripada Cristianu Ronaldu koji ima čak 31 milijun eura godišnje, a iznad Mandže su i Dybala sa sedam milijuna, Pjanić sa šest i pol mil. €, Costa sa šest milijuna eura i Bonucci s 500 tisuća eura godišnje više od hrvatskog napadača.

Novi je ugovor nagrada za sve što je pružio u dresu stare dame, a s obzirom na to da će po isteku ugovora imati 35 godina, postoji mogućnost da mu to bude i posljednja profesionalna sezona u karijeri.

Mario je u dresu Juventusa odigrao 159 utakmica, dao je 43 gola, a 24 puta je asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Orahova1 04.04.2019.

    Treba poštovati njegovu odluku i zahvaliti mu se na svemu što je učinio a učinio je jako puno u reprezentaciji, sad se vidi koliko nam fali jedan takav igrač ali što je tu je.

  • kirbi78 04.04.2019.

    Zasluženo,bravo MM17

  • 04.04.2019.

    Malo je van forme zadnja dva mjeseca ali je zaslužio svaki cent svojom borbenošću i nesebičnošću na terenu. Fino alla fine Forza Juve

Komentiraj...
Vidi sve komentare