To je to što me zanima!

Otpao Marko Kopljar, Balić ipak putuje u Norvešku!

Hrvatski rukometaši u utorak putuju na EP u Norveškoj, a izbornik Lino Červar odlučio je voditi 18 igrača među kojima je i Ivano Balić
Vidi originalni članak

Sigurno je da Ivano nije potpuno spreman. Trenirao je s nama posljednjih nekoliko dana, ali bol se ponovo javila. On putuje s nama u Norvešku, a tamo ćemo imati još dva treninga uoči prve utakmice protiv Poljske. Na licu mjesta ćemo odlučiti hoće li Balić igrati ili ne - pojasnio je izbornik Lino Červar.
S popisa reprezentativaca za nastup na Europskom prvenstvu u Norveškoj (17. do 17. siječnja) otpao je Marko Kopljar. Presudila je njegova mladosti i neiskustvo...
- Nakon što se Pero Metličić oporavio, odlučio sam da će njegova alternativa ipak biti Denis Špoljarić, kojega možemo koristiti i na drugim pozicijama. Kopljar je vrlo mlad i na njega ozbiljno računamo već u bliskoj budućnosti - rekao je Červar i osvrnuo se na probleme koje su pratile reprezentaciju na pripremama.
- Ovako puno nedaća nam se još nikada nije dogodilo. Od ozljede Džombe i Balića, preko Lackovića i Metličića, pa do Zrnića. Sve je to utjecalo i na atmosferu, ali, ne damo se. Iako smo izgledali kao bolnica na kraju grada to nas neće pokolebati - zaključio je izbornik Lino Červar.

MLADI ĆE 'POKRITI' BALIĆA
Ukoliko Ivano Balić neće biti spreman za suludi ritam utakmica na Europskom prvenstvu u Norveškoj izbornik Červar će morati posegnuti za zamjenama. Ivano bi spreman mogao biti eventualno za drugi krug natjecanja, a do tada bi najboljeg svjetskog rukometaša, u prve tri utakmice (Poljska, Češka, Slovenija), trebale 'pokriti’ mlade nade - Domagoj Duvnjak i Josip Valčić, te Drago Vuković.
- Očekujem da se ti mladi dečki nametnu na ovom EP-u, bio bi to naš najveći dobitak u našem najvećem projektu, plasmanu na Olimpijske igre u Pekingu - završio je Lino Červar.

HRVATSKA ZA NORVEŠKU


GOLMANI
Mirko Alilović (Ademar Leon)
Dragan Jerković (CO Zagreb)
Vjenceslav Somić (CO Zagreb)

KRILA
Zlatko Horvat (CO Zagreb)
Ivan Čupić (Pilotes Postada)
Nikša  Kaleb (CO Zagreb)
Ljubo Vukić (CO Zagreb)

VANJSKI
Petar Metličić (Ciudad Real)
Blaženko Lacković (Flensburg)
Ivano Balić (Portland SA)
Davor Dominiković (Portland SA)
Tonči Valčić (Ademar Leon)
Drago Vuković (Gorenje Velenje)
Josip Valčić (CO Zagreb)
Domagoj Duvnjak (CO Zagreb)
Denis Špoljarić (CO Zagreb)

PIVOTI
Igor Vori (CO Zagreb)
Renato Sulić (Pivovarna Laško)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • leeloo 15.01.2008.

    ajmo momci....svi smo uz vas.

  • gmolak 15.01.2008.

    Ma dečki samo hrabro i sa srcem....

Komentiraj...
Vidi sve komentare