To je to što me zanima!

Otpisani dinamovac zabio novi gol: Fernandes se preporodio...

Fernandesa je otpisao Petev nakon što je Dinamo vratio Sammira. Čileanac je bio najplaćeniji igrač 'modre' momčadi, a Dinamo ga je poslao na posudbu u Alanyaspor u kojem je zabio već drugi gol
Vidi originalni članak

Alanyaspor je nastavio je s dobrim rezultatima nakon dolaska Safeta Sušića, a otpisani dinamovac Junior Fernande s dobrim igrama otkako je stigao u Tursku. U 22. kolu Alanyaspor je slavio protiv Adanaspor 4:1.

Love je u 13. minuti zabio iz jedanaesterca za 1:0, dok bi vodstvo udvostručio Omeruo u 37. minuti. Gostima je nadu vratio Gueye u 71. minuti, no samo tri minute kasnije za 3:1 zabija Junior Fernandes, kojem je to već drugi gol od dolaska u Tursku.

VIDEO: NOVI GOL FERNANDESA

 

Fernandesa je otpisao Ivajlo Petev nakon što je Dinamo vratio Sammira u klub. Čileanac je bio najplaćeniji igrač 'modre' momčadi, a Dinamo ga je poslao na posudbu. Turski klub na kraju sezone ima opciju otkupa ugovora.

Konačni rezultat postavio je Akbaba u sudačkoj nadoknadi. 
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • odlucni 26.02.2017.

    A kako da ima volju kad svaku polusezonu ne sezonu,igra sa drugim suigracima.Zelioje jak Dinamo a tose nije desilo i normalno damu se voljni element unistio jer nije on dinamovac.Zeli pokazati svjetu daje neko a u slaboj ekipi je jasno da nemoze.Dase razumijemo i jasam dinamovac al morase biti realan.

  • danec 25.02.2017.

    Moj frend ferdo, jedan jedini, neponovljivi

  • assassins 3 25.02.2017.

    Nije se prepirodijo nego svako ko ode iz Hrvatske uspije u zivotu.nazalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare