To je to što me zanima!

Ottmar Hitzfeld: Anelku su potjerali sasvim opravdano

Meni se to dosad nije dogodilo (da ga igrač teško opsuje, op.a.). A da jest, oprostio bih se s tim igračem, kaže švicarski izbornik OttmarHitzfeld
Vidi originalni članak

Švicarski nogometni izbornik Ottmar Hitzfeld komentirao je odstranjivanje Nicolasa Anelke iz redova francuske reprezentacije nakon uvreda na račun izbornika “tricolora” Raymonda Domenecha.
- Meni se to dosad nije dogodilo (da ga igrač teško opsuje, op.a.). A da se to kojim slučajem ipak dogodilo, tada bih se oprostio s tim igračem i nastavio s ostalima – prenosi Hitzfeldovu izjavu Sport1.de.
Anelka je uvrijedio Domenecha u petak tijekom poluvremena utakmice protiv Meksika (poraz Francuske 0-2), u 2. kolu skupine A Svjetskog prvenstva. Rekao mu je između ostalog:
- J... se, prljavi kurvin sine!
Nakon toga je potjeran kući od strane Francuskog nogometnog saveza, a njegovo je odstranjivanje iz redova “tricolora” uzrokovalo lavinu nezadovoljstva među ostalim francuskim igračima koji su zbog toga čak bojkotirali i trening.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • legenda007 21.06.2010.

    OVAJ IMA PRAVO , A IMA I ANELKA , a i francuzi bi i s pola gasa trebali sve u skupini gaziti,, a oni gube , pa ko je kriv?

Komentiraj...
Vidi sve komentare