To je to što me zanima!

Ova Srbija stvarno je ozbiljna: 'Orlovi' razbili slabe Ukrajince

Kukić i golman Bomaštar u prvom poluvremenu bili su bolji od drugih, prvi sa šest golova, drugi sa sedam obrana koje su uništile Ukrajince, pa je drugi dio više bio u revijalnom tonu
Vidi originalni članak

Počelo je Europsko prvenstvo u rukometu. U prvom terminu od 18 sati odigrane su četiri utakmice, nama najvažnija u "našoj" Pick Areni u Szegedu gdje je Srbija krenula uvjerljivo i s 31-23 pobijedila Ukrajinu. Pred kraj je bilo i 12 razlike.

I jedni i drugi borili su se s problemima uoči turnira, oni srpski su na vrijeme malo popustili i s obzirom na sve, naši susjedi izgledali su iznenađujuće dobro. Kukić i golman Bomaštar u prvom poluvremenu bolje od drugih, prvi sa šest golova, drugi sa sedam obrana koje su uništile Ukrajince, pa je drugi dio više bio u revijalnom tonu. Srbija svakako u puno ozbiljnijem pod Geronom nego u prošlosti. Čekaju nas u subotu od 20:30.

Aktualni prvaci Španjolci bili su na ozbiljnom testu, Česi im nisu dali mira, u zadnjih 10 minuta ušli su samo s golom zaostatka, na koncu bez iznenađenja (28-26). Gurbindo najefikasniji s pet golova kod Furije, Hrstka sa šest kod Čeha. Idući su Švedska i BiH.

U baltičkom derbiju skupine F Rusi su uz Kosorotovih devet golova izbjegli probleme s Litvom (29-27), koja je tek drugi put na Euru, prvi nakon 1998. Kasnije u toj skupini igraju Norveška i Slovačka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • dino86_1 14.01.2022.

    sad kad nas srbi dobiju pa si umislje da su bolji u rukometu 🥲

  • Alen666 13.01.2022.

    A i protivnici su im svijetska sila u rukometu......bože svašta

  • masterplan 13.01.2022.

    oni ce nas ispreskakat zato sto imaju trenera kako spada

Komentiraj...
Vidi sve komentare