To je to što me zanima!

Ovacije Luki Modriću, Kranjčar promašio penal protiv Atletica

Igrači Tottenhama su, uz nastup trojice hrvatskih igrača, u prijateljskom ogledu na svome White Hart Laneu svladali španjolski klub Athletic Bilbao rezultatom 2-1...
Vidi originalni članak

Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar su startali u prvoj postavi, a Modrić im se na terenu priključio u 24. minuti, zamijenivši ozlijeđenog Stevena Pienaara. Iako već tjednima traje priča o Modrićevoj želji za odlaskom iz Tottenhama, gledatelji su našeg nogometaša u prvoj domaćoj utakmici ove sezone dočekali pljeskom i ovacijama.

Gosti su poveli svega nekoliko sekundi nakon Modrićeva ulaska, nakon što je Herrera iz slobodnog udarca pronašao usamljenog San Josea. Tottenham je izjednačio u 50. minuti pogotkom Petera Croucha kojem je s lijeve strane asistirao Gareth Bale. Samo tri minute kasnije Modrić je pronašao Aarona Lennona na desnom krilu, on je ubacio u šesnaesterac, a loptu je u mrežu smjestio Jermain Defoe.

Imali su "spursi" priliku i za povećanje vodstva kad je u 71. minuti u kaznenom prostoru srušen Lennon. Loptu je na bijelu točku postavio Kranjčar, ali njegov je udarac obranio vratar baskijske momčadi Gorka Iraizoz.

Prijateljska utakmica:

Tottenham – Athletic Bilbao 2-1 (Crouch 50, Defoe 53 / San Jose 25)

Idi na 24sata

Komentari 9

  • n88 07.08.2011.

    proasio gol ?! ak se ne kuzis u nogomet pisi o baletu ili nekaj slicno

  • wesley 07.08.2011.

    Gdje je onaj Dos Santos, jel opet na nekoj posudbi ili je prodan?

  • Messi100 07.08.2011.

    eh ti novinari vidi se da neznate razliku između: Promašit gola ili Vratar je obranio..hah..najte ni pisati opče....eh moj Kranjčaru tako si dobro počeo..ali šta je tu je ide se dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare