To je to što me zanima!

Ovaj put meč je u ringu: Haye i Chisora ipak dogovorili borbu

Dva 'prijatelja' David Haye i Dereck Chisora koji su se potukli na konferenciji za novinare u Münchenu dogovorili su meč koji će se održati u Londonu 14. srpnja
Vidi originalni članak

Dereck Chisora (28) i David Haye (31) dogovorili su boksački meč koji će se održati na londonskom Upton Parku 14. srpnja! No kako su obojica bez britanskih licencija ova će se borba organizirati pod okriljem Luksemburške boksačke federacije.

Meč je za BBC potvrdio Chisorin menadžer Frank Warren.

- Zašto Dereck ne bi zaradio nešto za život? Ono što je učinio u Münchenu bilo je glupo i zaslužuje kaznu, no kako je žalba na odluku o suspenziji odgođena za srpanj, to je čak šest mjeseci bez nastupa - rekao je Warren.

Chisorin menadžer i očito čovjek mekog srca odrekao se svog dijela prihoda od spomenutog meča, a sve u korist svog štićenika. Zaradit će 'samo' na prodaji prava televizijskog prijenosa koja nikako neće biti mala s obzirom na zanimanje cijelog sportskog svijeta nakon njihovog posljednjeg okršaja koji je uzdrmao boks u Velikoj Britaniji.

Britanski teškaši novinske su stupce posljednjih mjeseci ispunjavali sukobom na konferenciji za novinare nakon kontroverznog dvoboja Chisore i Vitalija Klička u Münchenu 18. veljače.

Zbog tog i niza drugih incidenata koji uključuju i šamaranje te pljuvanje Klička Chisora je zaradio suspenziju Britanskog boksačkog saveza i WBC-a. Haye se pak povukao prošlog listopada nakon poraza od Vladimira Klička u Hamburgu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sexy erotski Daniel 14.05.2012.

    Aaa, ma džaba vam široka ramen, kad su vam muda malena!

  • kiki1984_1 08.05.2012.

    goo chisora :D

  • JunFan 08.05.2012.

    Kako će boksati kad su suspendirani? To će biti neki backyard fight?

Komentiraj...
Vidi sve komentare