To je to što me zanima!

Ovaj tip kupuje Modrića. Cijena? Ma, prava sitnica...

Braća Zdravko i Zoran Mamić u Newcastleu su pregovarala o transferu Luke Modrića. “Svrake” su navodno spremne platiti oko 18 milijuna eura
Vidi originalni članak

U luksuznom hotelu Malmaison u Newcastleu braća Mamić u utorak su sjela za stol s Dennisom Wiseom, izvršnim direktorom “svraka”. Na završne pregovore o Modrićevu transferu stigli su Newcastleovim privatnim zrakoplovom, no već poslijepodne vratili su se u Zagreb. Izgleda da je ponuda bila “samo” 18 milijuna eura...
Čovjek koji nudi milijune za Modrića zove se Mike Ashley. Taj 45-godišnji milijarder prošlog je ljeta kupio Newcastle za 200 milijuna eura. Ovih 18 ili koliko već “milja” za Modrića njemu su prava sitnica jer mu imovinu procjenjuju na 2,8 milijardi eura. Lani je bio 25. najbogatiji čovjek na Otoku prema istraživanju Timesa. Zrakoplov kojim su putovali Mamići njegov je i nudio ga je Harryju Redknappu da njime putuje na posao, samo neka vodi Newcastle. Redknapp je odbio.
Ashley živi povučeno, nikad nije dao intervju i nazivaju ga britanskim Howardom Hughesom. Utakmice iz lože gleda u dresu, no u gostima kod Sunderlanda nisu mu to dopustili. Zato je najveći derbi svojeg kluba gledao s navijačke tribine. I zaštitari su ga navodno morali sprečavati da ne počasti sve Newcastleove navijače pintom piva.





MARIĆ: ČUO SAM DA KEEGAN ŽELI BAŠ MODRIĆA
Oni ove sezone nisu briljirali, ali Newcastle je bogat klub i gradi novu momčad. Ako su moje informacije točne, Kevin Keegan htio je baš Luku Modrića, ispričao nam je Silvio Marić, bivši igrač “svraka”, i dodao:
- Meni tad nije odgovarao način igre, no siguran sam da bi se Luka bolje snašao.

U PREGOVORIMA ČOVJEK KOJI JE PODMIĆIVAO
Prema našim izvorima, u posao je s Newcastleove strane uključen i Peter Harrison, menadžer koji je bio glavni lik BBC-ova dokumentarca o mitu. Snimili su ga kako prerušenom novinaru priznaje da je posredstvom sina Craiga podmićivao Sama Allardycea, ondašnjeg menadžera Boltona.

MALMAISON
O Modrićevu transferu Mamići i Dennis Wise u utorak su pregovarali u hotelu Malmaison u Newcastleu.


ENGLESKI MEDIJI O TRANSFERU
Britanski tabloid The Sun poziva se na izvore bliske Modriću i tvrdi kako je Luki već rečeno da je transfer gotovo dogovoren. Dodali su i kako je Modrić želio u Španjolsku, no Niko Kranjčar uvjerio ga je da odabere Englesku. Novinari Daily Telegrapha naveli su kako je Zdravko Mamić neformalno potvrdio prelazak u Newcastle i da je Luka već proslavio miljunski transfer.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • god of war 23.04.2008.

    pa taj mamić je bolestan čovijek brale..ovaj pljuje 18ku a oni po 25...hehe....svašta...

  • PLIN 23.04.2008.

    samo idi luka odavdje da ne prodjes ko pelajic

  • ddino 23.04.2008.

    ma svejedno ustvari kud će.. samo što dalje od Dinama i hrvatske lige.. on je Bog za našu ligu.. može i najstarijeg igrača u HNLu učiti i davati mu iskustvo -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare