To je to što me zanima!

Ovako izgleda Woodsov auto: Rezali su lim da ga mogu izvući, to je mogući kraj velike karijere

Legendarni golfer Tiger Woods (45) imao je tešku prometnu nesreću u južnoj Kaliforniji. Auto se nekoliko puta prevrnuo kad je izletio s ceste, a Tigera su iz olupine morali izvlačiti hidrauličnim kliještima
Vidi originalni članak

Kako je za američke medije potvrdio Mark Steinberg, menadžer Tigera Woodsa, legendarni je golfer pretrpio višestruke ozljede nogu i trenutno je na operaciji. Prve informacije kažu kako su njegove ozljede umjerene, a poznato je da je prevezen u najbližu bolnicu i nije životno ugrožen.

OZLIJEDIO JE NOGE Tiger Woods hitno prevezen u bolnicu: Imao tešku prometnu

Nesreća se dogodila u Los Angelesu, a prema riječima iz ureda šerifa 'vozilo se kretalo prema sjeveru na Hawthorne Boulevardu kad je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i izletio s ceste.' Tigera su nakon toga vatrogasci 'raljama života' (hidrauličnim kliještima za rezanje lima op. a.) izvukli iz automobila i hitno prevezli na operaciju. 

Uzrok nesreće je zasad nepoznat, a u automobilu je bio sam. Nakon što je izletio s ceste nekoliko se puta prevrnuo i automobil je pretrpio 'totalku'. Novinar CNN-a Andy Scholes rekao je kako bi ovo mogla biti nesreća koja će završiti karijeru legendarnog golfera.

- Razgovarao sam s njim nakon Mastersa 2019. godine, kad je odradio najveći povratak u povijesti sporta. Sjećam se da se jedva ustao sa stolice nakon razgovora. Njemu je u kasnom dijelu karijere teško odigrati četiri runde golfa, ipak ima 45 godina. Ako su ozljede nogu ozbiljne kako kažu, vjerojatno je to kraj njegove karijere.- rekao je Scholes. 

Nije ovo prva Tigerova nesreća. Imao je tešku nesreću 2009. godine kad je udario u hidrant i zabio se u stablo. Nakon svega je imao i velikih obiteljskih problema te se rastao od supruge, bio u depresiji pa se u konačnici i vratio golfu, ali pitanje je hoćemo li ga nakon ovoga ikad više vidjeti na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Mercenary 24.02.2021.

    Sponzoriro “Genesis” ...ovi su sigurniji i od Volva

  • šećerslatko 24.02.2021.

    Joj samo nek se karijera nastavi evo ubi se od brige

  • valentina marić 24.02.2021.

    pay day has come...

Komentiraj...
Vidi sve komentare