Sport

Komentari 28

Tiger Woods hitno prevezen u bolnicu: Imao tešku prometnu

Tiger Woods hitno prevezen u bolnicu: Imao tešku prometnu

'Gospodina Woodsa izvlačili su iz auta sa 'raljama života' (hidrauličnim klještima za rezanje lima op.a.)', rekao je šerif LA-a dok je Woodsov menadžer samo dodao da je Tiger na operaciji

Kako prenosi američki NBC, Tiger Woods je imao tešku prometnu nesreću. Prema riječima iz ureda šerifa LA-a, Woods je vozač i jedina osoba u vozilu. Automobil je završio praktički u šumi, a golfera su vatrogasci morali izvlačiti iz olupine.

- Gospodina Woodsa izvlačili su iz auta sa 'raljama života' (hidrauličnim kliještima za rezanje lima op.a.) - rekao je šerif. 

Prevezli su ga u najbližu bolnicu kako bi mu sanirali ozljede, a njegovo stanje zasad nije poznato. Njegov je menadžer Mark Steinberg potvrdio kako je Woods pretrpio višestruke ozljede nogu.

- Tiger je trenutno na operaciji, i to je sve što vam mogu reći. Hvala na privatnosti i potpori - dodao je njegov menadžer za BBC.

Woods je prethodnih dana boravio u Kaliforniji gdje je snimao za Golf TV. Na snimanju je držao tečaj iz golfa mnogim poznatim osobama kao što su Dwayne Wade i David Spade. Bio je dobre volje i nasmiješen, izvještavaju američki mediji. Tiger je u posljednje vrijeme bio ozlijeđen i nije se natjecao, a za CBS je rekao kako čeka rezultate magnetske rezonance nakon čega je trebao saznati kada će se vratiti na terene.

Posljednji put se natjecao u prosincu u Orlandu no bio je u lošem zdravstvenom stanju jer mu je disk pritiskao živac zbog čega je trpio velike bolove, tvrde tamošnji mediji. Bila mu je to peta operacija na kralježnici od 2017. godine.

Podsjetimo, legendarni golfer je prometnu nesreću imao i 2009. godine kada je udario u hidrant. Dok je vozio, Tigeru je zazvonio mobitel koji mu je ispao ispod sjedala. Pokušao ga je dohvatiti, no dok se on orijentirao na mobitel, izgubio je kontrolu nad vozilom. Tada se zabio u hidrant koji se nalazio ispred susjedove kuće, a nakon što je pokupio hidrant, zabio se u stablo. Strašan udar čula je njegova tadašnja supruga Elin koja je s golf palicom razbila prozor i izvukla ga iz automobila. Liječnici su tada izvještavali da je u ozbiljnom stanju, ali na kraju se izvukao bez većih ozljeda. 

Nedugo nakon nesreće Woodsov život je praktički uništen. Američki mediji su otkrili da je suprugu Elin Nordegren varao s desetak žena. Plaćao je prostitutkama, bio je ovisan o seksu. Zbog toga je izgubio ženu, brojne sponzore i dostojanstvo. Njegova karijera u golfu bila je na marginama jer su ti događaji bacili ogromnu ljagu na njegov ugled koji je godinama gradio. Bio je u depresiji, sve se oko njega raspalo, a nakon nekog vremena se opet posvetio golfu. No, pitanje je hoće li se nakon ovoga uopće moći vratiti na terene...

Najčitaniji članci