To je to što me zanima!

Ovako je Gorica 'kaznila' Marija Maloču zbog izjava o Hajduku

I tako je Gorica poprilično mirno riješila slučaj koji je digao jako puno pompe u javnosti. Maloča je ovog ljeta došao u Goricu i vrlo brzo postao ključan član
Vidi originalni članak

Moje mišljenje je da će Hajduk biti prvak, ja sam navijač pa nisam realan, nema mi tko što zamjeriti. Moja je jedina želja da Hajduk bude prvak, rekao je igrač Gorice Mario Maloča u razgovoru za HRT. I dignuo buru u hrvatskoj javnosti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Mnogi su ga osudili i iskritizirali. Tajming ove izjave pomalo je nezgodan jer je Gorica i dalje u igri za naslov, bez obzira što su te šanse izrazito male. No, mnogi smatraju kako je nedopustivo da igrač kluba iz iste lige javno obznani da mu je san da druga momčad osvoji naslov. Istina, nije ni jedini koji je to rekao.

Kontaktirali smo i predsjednika Gorice Nenada Črnka koji nam je otkrio da će kazniti bivšeg igrača Hajduka, bio je poprilično ljutit na njega, no u međuvremenu se očito malo smirio. Sada smo i doznali kako su ga 'kaznili'.

Nisu htjeli remetiti atmosferu u momčadi pa su se odlučili na kaznu koja će svima goditi. Maloča će na prvoj domaćoj utakmici, a po rasporedu je to ona protiv Rudeša 26. studenog, počastiti pizzama cijelu momčad i stručni stožer. Grlo će pak zalijevati pićem s kojim će ih počastiti sportski direktor Mario Brkljača koji je također izjavio kako želi da Hajduk osvoji naslov.

I tako je Gorica poprilično mirno riješila slučaj koji je digao jako puno pompe u javnosti. Klub iz Turopolja živi u idili nakon prošle sezone u kojoj su skoro ispali u drugu ligu. Došli su do toga da sada sanjaju o plasmanu u kvalifikacije za europska natjecanja. Jedno su od najvećih iznenađenje ovosezonskog izdanja HNL-a, zaostaju svega bod za Dinamom, a prvoplasirani Hajduk im bježi osam uz utakmicu više.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • zelkan 09.11.2023.

    E moj črnko,sam se sebi pokaja u usta,bolje da se nisi javljao

  • zagorac2 09.11.2023.

    za ovo netreba bas nikakove kazne jer da je HNL ozbiljna sportska organizacija onda bi za ovakove izjave trebali biti kaznjeni i u vrhu HNLa ko np. predsjednik HNLa je milijun puta izjavio da je on Hajdukovac, predsjednok sudaca je milijun puta izjavio da je on Hajdukovac, izbornik je molijun puta izjavio da je on Hajdukovac a Pletikosu necu ni komentirat i sad ce se kaznjavat neki igrac koji nije uspio u ozbiljnoj ligi Evrope i dosao si je zaradit kruh u HNL, jadno

  • Kako to Kako to?? 09.11.2023.

    Da je to neko izjavio za Dinamo nebi vise nikad smio igrat u HNL-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare