To je to što me zanima!

Ovako je nekad Kranjčar zabijao za Tottenham: 'Niko je bio bolji i od Modrića, najbolji Hrvat ikad'

Da je igrao u 80-ima postao bi jedan od najboljih ikada. Obožavam ovog igrača, genijalac s loptom. Tehnika, driblinzi, udarac..., tvrdi jedan korisnik YouTube platforme
Vidi originalni članak

Dinamo će danas od 18.55 (ArenaSport 3) tražiti čudo protiv Tottenhama te pokušati nadoknaditi zaostatak 0-2 iz Londona, stoga smo se prisjetili Nike Kranjčara (36), sina nedavno preminule legende zagrebačkog Dinama i hrvatskog nogometa Zlatka Cice Kranjčara te nogometaša koji je nastupao za oba kluba koja će se danas naći na suprotnim stranama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niko je u došao u Tottenham u ljetnom prijelaznom roku 2009. iz Portsmoutha i odigrao 71 utakmicu utakmicu za Spurse za koje je zabio 11 golova i asistirao za još njih osam, a u londonskoj momčadi se zadržao tri sezone. Neki od ovih golova su prava remek-djela.

POGLEDAJTE VIDEO Niko se slomio: Cicek moj, ne bumo se lagali. Pokazal si mi i kako zafeštati. Volimo te...

Uvjerite se sami:

Prvi gol je zabio protiv Boltona u 8. kolu Premierlige u sezoni 2009./2010., a od White Hart Lanea se oprostio golom Newcastleu u 25. kolu sezone 2011./2012. što mu je bio i jedini gol te sezone.

'PETICA' NEWCASTLEU Nikin gol nakon godinu dana! Četiri asistencije Adebayora

- Da je igrao u 80-ima postao bi jedan od najboljih ikada. Obožavam ovog igrača, genijalac s loptom. Tehnika, driblinzi, udarac - tvrdi jedan korisnik YouTubea.

- Jednostavno legendarno. Volim ovog igrača

- Danas bi vrijedio 50-70 milijuna eura

- Niko je bio puno bolji od Luke Modrića i da je imao volju kao Luka također bi osvojio Zlatnu loptu u svojem 'primeu'. Samo da je imao više volje za nogomet. Za mene je on najbolji hrvatski nogometaš u povijesti

- Njegovo ime je "tehnika" - samo su neki od komentara na kompilaciji svih njegovih golova u dresu Spursa.

Neki su vjerojatno i previše subjektivni, ali svi se možemo složiti da su se neke kockice malo drugačije posložile Niko je mogao imati puno, puno veću karijeru. No, svejedno će Niko bit upamćen kao jedan od najboljih tehničara hrvatskog nogometa, ali žal će također zauvijek ostati... Šteta, ozljede su napravile svoje, ali to je tako u profesionalnom sportu.

Kopačke o klin je objesio 2018., a posljednji klub za koji je nastupao bio je Glasgow Rangers. U 'kockastom' dresu je zaigrao 77 puta i 15 puta tresao protivničku mrežu. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • josip 66 18.03.2021.

    Kranjičar mlađi mi je simpatičan dečko isto kao i , svojevremeno, što je bio njegov tata Cico ali da je (bio) bolji od Modrića - dajte ne pišite gluposti.

  • kamber 18.03.2021.

    Pojavi želiš da sam u situaciji bio kao on ovakav su 50 godina

  • nomistakes 18.03.2021.

    strašan igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare