To je to što me zanima!

Čudesan oproštaj navijača od hrvatskog golmana u trećoj ligi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Darko Horvat (40) branio je za Zagorec, Inter, Solin, Rijeku i Istru. U njemačkom je Hallescheru proveo šest godina. Objavio je da odlazi. Dobio je veličanstven oproštaj
Vidi originalni članak

Horvat, Horvat!, skandiralo je preko 10.000 navijača na stadionu trećeligaškog kluba Halleschera u njemačkom gradu Halle an der Saaleu. Hrvatski golman Darko Horvat u 40. godini života odlučio se oprostiti od profesionalnog nogometa. 

Od navijača je dobio spektakularan oproštaj. Ovacije, bakljada i transparent preko cijele tribine, fotografija Horvata u dresu s brojem 13 i poruka: "Horvat naš golman".

Darko Horvat branio je za Zagorec, Inter, Solin, Rijeku i Istru. U njemačkom Hallescheru je proveo šest godina. Spektakularan video pogledajte u prilogu. 

Ne zaboravite da se radi o trećoj njemačkoj ligi. Sad zamislite da se kod nas golman oprašta u trećoj ligi...

Idi na 24sata

Komentari 37

  • LLL 21.05.2013.

    a pogledajte koliko je novinara doslo intervjuirati golmana u 3. lizi,, molim vas recite mi da ste falili da je ovo 3. liga jer se vec dovoljno osjecam ocajno gdje zivim

  • Scum-Bum SB 21.05.2013.

    Na Marsu u trećoj HNL dođe i do 3000 ljudi, kako kada, recite mi da li bi svi prvoligaši trebali biti prvoligaši? Možda da u prvoj hnl igraju klubovi sa najviše navijača?

  • m4j 21.05.2013.

    prvo sam mislio da se misli na nasu 3.ligu a onda cim sam vidio stadion prekrizio sam tu mogucnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare