To je to što me zanima!

Ovako to izgleda kad finalistice Miss sporta gledaju Vatrene...

Teško je pronaći nekoga tko nije pratio utakmicu, a kad ste finalistice Miss Sporta, podrazumijeva se da ste uz ekran i pratite Vatrene. Okupile su se djevojke u Zagrebu i burno popratile Vatrene
Vidi originalni članak

Euforija, očaj i tuga pa opet veselje i sreća pa zabrinutost i na kraju erupcija oduševljenja! Toliko emocija u tako kratkom vremenu malo koji sport može ponuditi, kao što i malo koja stvar ovako može ujediniti Hrvatsku. Nije u subotu navečer bilo bitno tko ima kakvu člansku iskaznicu, tko je lijevi, a tko desni, tko je plavi, a tko 'bili', Hrvatska je disala za Vatrene.

Objavili smo slike slavlja iz svih većih gradova Lijepe naše, slavilo se polufinale Svjetskog prvenstva nakon drame penala i pobjede protiv Rusije, slavilo se do zore. Teško je pronaći nekoga tko nije pratio utakmicu, a kad ste finalistice Miss sporta, podrazumijeva se da ste uz ekran i pratite Vatrene. Okupile su se djevojke u Zagrebu i burno popratile Vatrene.

POGLEDAJTE GALERIJU:

 VIDI OVO: KVIZ: Koliko si dobro pogledao sinoćnju pobjedu Hrvatske!

VIDI OVO: 13 osjećaja nakon pobjede Hrvatske protiv Rusije!

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 50

  • rvacka2018 09.07.2018.

    ružne su...

  • 08.07.2018.

    Kratko i jasno: MLJAC, SLURP!

  • Biser_2 08.07.2018.

    Eto samo zene gledaju nogomet ako se pita 24sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare