To je to što me zanima!

'Ovdje u Latviji misle da Hajduk igra kao Barca, svi ga hvale...'

DOBRODOŠLICA Hrvat Matija Mihalj, koji igra u latvijskoj Daugavi, kaže da se za dolazak Torcide priprema i vojska. Dodao je kako tamošnji navijači uče naše psovke
Vidi originalni članak

Latvijci će u Splitu na 40 stupnjeva padati po travi. Pa ovdje u Latviji već na 25 ‘umiru’, ne izlaze nikamo iz stanova, kaže Matija Mihalj.

Njegov klub Daugava trenutačno je vodeći, dva boda ispred drugoplasiranog Skonta, Hajdukova protivnika.

- Skonto je najmlađa momčad u ligi, igraju klinci od 17-18 godina. Japanac Sato im je daleko najbolji, u Latviji ga svi zovu Messi. Brz je, okretan, nizak... Ovdje svi hvale Hajduk, misle da je čudesan, kao da dolazi Barcelona - smije se Matija.

Za Hajduk se pripremaju i navijači Skonta.

- Uče hrvatske psovke. U derbiju protiv Skonta dobio sam crveni karton, a na izlasku s travnjaka navijači Skonta su mi na hrvatskom vikali: Pusa ku..., Je.. ti mater, p.. mater... Svašta! - smije se Mihalj.

Policije na stadionima gotovo da i nema.

- Mirno je, nema nereda, ali će za dolazak Torcide Latvijci angažirati i vojsku!

Idi na 24sata

Komentari 44

  • redondo 29.06.2012.

    da se odmah deklariram navijam za rijeku,ali mi purgeri sad nisu jasni zašto provociraju pa ja bi baš volio da ih hajduk nakrca uvjerljivo pa to je samo bolje za hrvatski nogomet zašto pljuvanje neko vječito među našim hrvatskim klubovima to ne mogu nikako shvatiti.a kad je trebalo pa svi smo bili jedan uz drugoga armada i torcida i bbb

  • ar28 28.06.2012.

    skandirali su mu `pusa k....` to su neka topla braca kad dijele puse

  • neugodan1911 28.06.2012.

    samo da mi skupimo lovu za doći tamo sve ostalo je lako :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare