To je to što me zanima!

Ovečkin bi napokon mogao do kraja, Capitalsi 'slomili' Tampu

Washington je u prvoj utakmici finala Istočne konferencije pobijedio Tampu Bay u gostima 4-2. Sve je bilo gotovo nakon 27 minuta igre. Gosti su tada na Floridi protiv domaćina vodili već 4-0
Vidi originalni članak

Konferencijska finala u NBA-u počinju u nedjelju, a u NHL-u su počela u noći s petka na subotu. Washington je u prvoj utakmici finala Istočne konferencije gostovao na Floridi kod Tampe Bay. Gostovao i pobijedio 4-2.

Alex Ovečkin napokon bi mogao otići do kraja, napokon bi mogao podignuti Stanley Cup. Capitalsi su u polufinalu Istoka eliminirali Pittsburgh i izgledaju kao momčad koja može otići do kraja.

Protiv Tampe su sve riješili nakon samo 27 minuta igre. Vodili su 4-0. Kempny, Ovečkin, Beagle i Eller su zabili za veliko vodstvo gostiju, poraz Tampe su u posljednjoj trećini ublažili Stamkos i Palat.

Druga utakmica finala Istoka igra se također na Floridi u noći s nedjelje na ponedjeljak.

U finalu Zapada igraju Vegas Golden Knights i Winnipeg Jetsi.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nakrip 12.05.2018.

    Washington je napokon postao prava momčad, sve četiri linije su opasne i ne ovise samo o oveckinu ,defanzivci su odgovorniji čak i Orlov ,a pobijedit Tampu na Floridi i to bez Backstroma je velik uspjeh,nadam se da mu je ruka bolje,možda se vrati za sljedeću tekmu

  • __Che__ 12.05.2018.

    To Winnipeg osvaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare