To je to što me zanima!

Overeem: Cro Cop ponovno pokušava pobjeći od mene

Nizozemski borac prozvao je Mirka da izbjegava borbu s njim, budući da još nije potpisao ugovor o borbi koja bi se trebala održati 31. prosinca
Vidi originalni članak

Bojim se da Mirko ponovo pokušava pobjeći od mene. FEG (promotorska organizacija profesionalnih borilačkih sportova, op. a.) želi da se borba održi, a ja bih najviše volio da se ponovo dohvatim Cro Copa. I navijači žele ponovo vidjeti borbu, ali je jedina prepreka borbi Cro Cop. On je taj koji još nije potpisao borbu i on je taj koji ponovo izbjegava borbu sa mnom jer zna da ću mu ponovo isprašiti tur. Ovaj put neću koristiti nikakve udarce koljenom u njegovo tijelo, tako da neće imati priliku nikako izbjeći borbu, izjavio je Overeem za Sherdog.com.
Podsjetimo, prvi dvoboj Filipovića i Overeema 23. rujna završio je bez pobjednika, nakon što je hrvatski borac dobio u dva navrata nepropisne udarace koljenom u genitalije. Desetak minuta Filipoviću je pružana pomoć, a tada su suci proglasili meč nevažećim. Do incidenta Overeem je bio dominantan borac.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jolko 01.12.2008.

    zašto se nije prgavija protiv Mauricija Šoguna,tip ga je nabija ko kantu dva puta,a sad se naija steroida zvanih mekinja pa je zaglumija nad ozljđenim mirkom,a šta mu nije doša prije dvi godine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_28544 29.11.2008.

    Dat će njemu Fedor u jaketu!!!

  • god of war 29.11.2008.

    a ste čitali u novinama,njegga je mirko pozba u zg na privatni fajt,koji je se treba ka danas održat ili 6.12..kao cro cop veli mu\"ako si faca dođi u zg na privatni okršaj,nema nikoga pa čak što je za tebe dobro dopingške kontrole,samo će kamere nove tv biti tu,prenosit meč. Ako nedođeš onda umukni \"..lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare