To je to što me zanima!

Overeem čuva pse prije okršaja s Harijem: Alistair uživa u Splitu

Prije velikog okršaja u ringu Gloryja, 'leteći Nizozemac' uživa u Splitu gdje je česti gost kako na treninzima tako i na odmoru. Postoji mogućnost da će, ako pobijedi Harija, ići u meč s Antonijom Plazibatom
Vidi originalni članak

Veliki ljudi imaju velika srca, poruka je splitske zaklade Bestie preko koje se legendarni nizozemski borac Alistair Overeem (42) družio sa psima.

Vesele životinje imale su dan kupanja u moru, a 'Reem' je uživao u druženju kao i u Splitu jer ga već u listopadu čeka okršaj protiv još jedne legende sporta, Marokanca Badra Harija (37).

Podsjetimo, nije to prvi put da 'leteći Nizozemac' posjećuje Split, tu je trenirao s Antom Bonačićem i najboljim hrvatskim kickboksačem Antonijom Plazibatom, a voli i ljetovati na hrvatskoj obali.

Uživa prije velikog izazova u ringu, a čeka ga povratak u Glory i okršaj legendi. ‘Reem’ se vraća nakon MMA karijere, a najavio je da će nakon Harija napasti i titulu, a moglo bi to biti protiv hrvatskog borca. No, o tom – potom. Plazibata prvo čeka bolji iz ogleda poznatih mu Jamala Ben Saddika (31, 10-7-1) i Benjamina Adegbuyija (37, 35-7).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • T'jt-šmznm 23.07.2022.

    ‘Leteći nizozemac’ je Bonjanski a ne Overeem.

  • ping-pong 20.07.2022.

    Uvijek sam navijao za Badra, nikad nisam volio Overema. To ce biti klasik! Nisam sad siguran, ali mislim da je 1:1 u mecevima njih dvojice. Davno je to bilo, kako god.....mec od milijun dolara!

  • ntnk 24sata 20.07.2022.

    Novinaru o cemu ti pricas, Plazibat je prvi izazivac Verhovenu jer je pobijedio ovog Abu nesto u zadnjoj borbi. I sad se dogovara borba za titulu, naravno ukoliko se ne dogovori Verhoven Overem..naravno pod uvjetom da ovaj pobjedi Bader Harija. Isto tako postoji mogucnost da nakon Badera ukoliko Overem pobijedi ide na Plazibata pa pobjednik na Verhovena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare