To je to što me zanima!

Overeem je razbio Arlovskog: Miočić ili Werdum, čekam vas

Alistair Overeem nokautirao je Andreja Arlovskog i poručio da je spreman za napad na titulu. Stefan Struve riješio je Bigfoot Silvu za 15 sekundi
Vidi originalni članak

Alistair Overeem u sjajnoj borbi nokautirao je Andreja Arlovskog u drugoj rundi na UFC eventu u Rotterdamu i najavio pohod na pojas teškaškog prvaka. Overeemu je to bila četvrta pobjeda u nizu i teško da će UFC ostati imun na to. 

Nizozemca je čekao bjeloruski Pit Bull, bivši prvak Arlovski koji je bolje ušao u meč. Overeem je bio uzdrman, ali brzo se oporavio i preuzeo kontrolu.

Početkom druge runde obojica su bila oprezna, a onda je Overeem prednjim udarcem pogodio Arlovskog u bradu i na to povezao lijevi kroše.

"Prvaci ne biraju protivnike"

Arlovski je već tada bio u nokautu, a Overeem se još bacio na njega dok je ovaj ležao na podu i sudac je morao prekinuti borbu.

- Dobit ćemo prvak au studenom. Stipe Miočić ili Fabricio Werdum? Neka bolji pobijedi. Ja ću pobijediti pobjednika i braniti pojas sljedeće godine u Amsterdam Areni - najavio je Overeem nakon velike pobjede protiv Arlovskog.

- Werdum je lukav i pametan i s njim imam nedovršenog posla, Stipe je također opasan. No gledam na sebe kao na prvaka, a prvaci ne biraju protivnike - dodao je Nizozemac na "presici" nakon meča.

Bigfoot Silva nokautiran za 15 sekundi

Stefan Struve za samo 15 sekundi riješio je Antonija Silvu. Bigfoot je prvi napao, ali Struve ga je dočekao i poslao u svijet snova. Odlično je Struve koristio koljeno u klinču, na to je povezao boksačke tehnike i Silva je bio na podu.

Struve je dovršio posao laktovima i vjerojatno poslao Bigfoot Silvu u mirovinu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jure vitez francetić 09.05.2016.

    isplatilo mu se isti 24 konjske šnicle dnevno

  • ZluradStrašniji 09.05.2016.

    Pregazit će to Stipe ko plitak potok!

  • Dakox 09.05.2016.

    hahaha ovaj overeem izgleda kao anoreksicar gledajuci kad je jeo "konjsko meso" hahahahhaaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare