To je to što me zanima!

Ovo boli: Ibaka je razbio nos Jamesu nakon zakucavanja

Iako je Serge Ibaka slomio nos LeBronu Jamesu, to 29-godišnjeg igrača Heata nije spriječilo da akciju završi zakucavanjem. King James će pauzirati nekoliko susreta
Vidi originalni članak

Najboljem košarkašu današnjice, LeBronu Jamesu, na utakmici njegovog Miamija kod Oklahome u noći s četvrtka na petak slomljen je nos te će zbog toga propustiti nekoliko sljedećih utakmica svoje momčadi.

Jamesu je nos slomio centar Thundera Serge Ibaka, koji ga je pokušao zaustaviti u jednom prodoru. Iako je Ibaka slomio nos Jamesu, to 29-godišnjeg igrača Heata nije spriječilo da akciju završi zakucavanjem.

Inače, James je utakmicu u kojoj je Miami pobijedio Oklahomu 103-81 završio s 33 koša.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cassini 22.02.2014.

    a ovdje nitko ne proziva novinare koji bezdušno slikaju Jamesa kako krvari al na drugoj vijesto ste popljuvali snimanje i slikanje žene koja je spasila neko dijete....baš smo licemjeran i dvoličan narod!!!

  • user_105430 22.02.2014.

    Pratim intezivno nba i pišete nebuloze otkud vama informacija da će on propustiti nekoliko tekmi, čovjek je upitan samo za sutrašnju utakmicu dok sljedeću igra gotovo sigurno i kasnite 2 dana svaka čast.

  • 22.02.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare