To je to što me zanima!

Ovo je apsolutni hit: Dalić je držao Vidu da ne padne s busa

Fotografija je nasmijala je sve - na njoj, naime, izbornik Zlatko Dalić drži veselog Domagoju Vidu da ne padne. Ta je "fotka", naravno, već veliki hit na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

Autobus vatrenih od Zračne luke do trga bana Jelačića putovao je više od šest sati, a na njemu je cijelo vrijeme bila sjajna atmosfera. No, sve se dodatno usijalo stotinjak metara prije Trga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NAJVEĆI TULUM Grdović se ori trgom: Vatreni u suzama radi povijesnog dočeka

Fotografija koja je tada nastala nasmijala je sve - na njoj, naime, izbornik Zlatko Dalić drži veselog Domagoju Vidu da ne padne.

Ta je "fotka", naravno, već veliki hit na društvenim mrežama. 

VIDI OVO! Koliko si dobro pratio FINALE SP-a u Rusiji?

Idi na 24sata

Komentari 79

  • samo_pozitiva 17.07.2018.

    Ma čovjek je divan...

  • Loona_Moonlight 17.07.2018.

    Ma super su svi! Svaka im čast! P.S. zbilja me zanima tko je jadnik koji klika crveno na skoro sve komentare? Baš nemaš pametnijeg posla jel da?!

  • BarunMunchausen 17.07.2018.

    Suosjećam sa Zlatkom. Vidim da mu je teško. Divim se svima koji se mogu radovat, drago mi je sve to vidjeti ali tuga i žal je veća pogotovo jer to nismo zaslužili. Vidim da je Dalić pogođen jako ali pogledao sam danas slavlje i doček Belgijaca, nije ni njima lako ali slave....mali smo i trebali smo to osvojiti i to bi bilo zasluženo. A sad adio a sad adio i tko zna kad i tko zna gdje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare